Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Κλοντιάνα Τσέλο: Η αμύθητη περιουσία στην Αλβανία, η εξωσυζυγική σχέση και οι πυροβολισμοί μπροστά στο παιδί


 Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο οφθαλμίατρος που δέχτηκε πυροβολισμούς από την πρώην σύντροφό του που είναι εικαστικός και τον απειλούσε χρόνια.

Με θρίλερ μοιάζουν, τα όσα βλέπουν το φως, γύρω από τον πυροβολισμό του γνωστού Οφθαλμίατρου στο Χαλάνδρι από την εικαστικό Κλοντιάνα Τσέλο, που όπως όλα δείχνουν είναι η γυναίκα η οποία τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Ο Γιώργος Νέος, γνωστός οφθαλμίατρος, ερωτεύτηκε πριν από 13 χρόνια την Κλοντιάνα Τσέλο η οποία εργαζόταν στο τμήμα καθαριότητας μεγάλης κλινικής των βορείων προαστιών.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο χώρο εργασίας κι από τη σχέση αυτή προέκυψε ένα 13χρονο σήμερα κορίτσι. Ο γιατρός, ο οποίος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί ότι η εξωσυζυγική αυτή σχέση παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Η εικαστικός και ο μεγαλογιατρός των βορείων προαστίων κατά τη διάρκεια της σχέσεώς τους, είχαν αποκτήσει εκτός γάμου ένα κοριτσάκι το οποίο σταδιακά η Κλοντιάνα Τσέλο μετά από απαγορεύσεις του πρώην συντρόφου της σταμάτησε να βλέπει με αποτέλεσμα τον Ιανουάριο του 2016 να χάσει την όποια επαφή μαζί του.


Η εικαστικός είχε υπονοήσει ότι της έκλεψαν το παιδί με αθέμιτα μέσα

Η ίδια την εποχή εκείνη είχε μιλήσει στην εφημερίδα Espresso.

«Εστησαν ένα ολόκληρο παιχνίδι, πλήρωναν ακόμη και τους δικηγόρους που έβαζα για να βγαίνουν δικαστικές αποφάσεις σε βάρος μου και μέχρι και σήμερα με απειλούν είτε μέσω τρίτων προσώπων είτε οι ίδιοι. Η ζωή μου σταμάτησε από τότε που πήραν το παιδί μου» λέει η εικαστικός.
εικαστικός
Οπως περιέγραψε στη συνέντευξή της, το κοριτσάκι της, καρπός της εξωσυζυγικής της σχέσης που διατηρούσε με τον γιατρό, ο οποίος ήταν και παραμένει έως σήμερα παντρεμένος, ήρθε στον κόσμο το 2009 και μεγάλωνε μαζί της για τα πρώτα επτά χρόνια της ζωή του. Μάλιστα, όπως υποστήριξε ο γιατρός, αρνούνταν να την αναγνωρίσει, καθώς αμφέβαλε για την πατρότητά της, ωστόσο το τεστ DNA επιβεβαίωσε πως ήταν ο βιολογικός πατέρας της. Εκτοτε ξεκίνησε να βλέπει το ανήλικο κοριτσάκι, ενώ στις αρχές του 2016 κατάφερε να πάρει την επιμέλεια του παιδιού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κλοντιάνα Τσέλο, μετά τη γέννηση του παιδιού, εκβίαζε τον οφθαλμίατρο ενώ ήταν παντρεμένος για να του αποσπά χρήματα. Αποτέλεσμα αυτών ήταν ο οφθαλμίατρος να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Καταδικάστηκε γι’ αυτό η Κλοντιάνα Τσέλο, με αμετάκλητη απόφαση από τον Άρειο Πάγο για εκβίαση και στη συνέχεια ο 68χρονος κατάφερε να πάρει την επιμέλεια του παιδιού προκειμένου να το μεγαλώσει σε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον μαζί με την Αγγλίδα σύζυγό του.

«Η μητριά της ασχολείται πιο πολύ με τον σκύλο παρά με τη μικρή»

«Μάλιστα, υπήρχαν στιγμές που είχαν πιαστεί και στα χέρια» είπε, αναφερόμενη στην κόντρα των δύο άλλοτε εραστών, οι οποίοι γνωρίστηκαν το 2007 σε έκθεση ζωγραφικής της Κλοντιάνας Τσέλο.

Η γνωριμία με τον γιατρό και η τεράστια «περιουσία» στην Αλβανία

Εργαζόταν στο τομέα της καθαριότητας στον ίδιο εργασιακό χώρο με το με τον οφθαλμίατρο. Ανέπτυξαν ερωτική σχέση και απέκτησαν ένα κοριτσάκι 13 χρόνων σήμερα. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι έχει τεράστια περιουσία στην Αλβανία και πως ο οφθαλμίατρος προσπαθούσε να τις «φαέι» τα λεφτά και γι’ αυτό της «άρπαξε» όπως λέει και το παιδί.

Η δράστις για τουλάχιστον μία 10ετια είχε εμπλακεί σε δικαστικό αγώνα εναντίον του οφθαλμίατρου όμως οι αποφάσεις των δικαστηρίων δικαίωναν τον βιολογικό πατέρα του παιδιού χωρίς η ίδια να το αποδέχεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέλη της οικογένείας της είχαν προσπαθήσει να την κλείσουν σε ψυχιατρική κλινική κάτι που δεν είχαν καταφέρει τελικά να κάνουν.

Το τελευταίο διάστημα η γυναίκα έμενε στην Κεφαλλονιά σε φιλικό της σπίτι. Μάλιστα τηλεφωνούσε σε Μέσα Ενημέρωσης προσπαθώντας να δημοσιοποιήσει την ιστορία της με σκοπό να πιεστεί ο γιατρός για να πάρει πίσω το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιμέλεια του παιδιού είχε δοθεί με δικαστικές αποφάσεις στον πατέρα καθώς η η μητέρα είχε κριθεί ακατάλληλη για να μεγαλώσει κοντά της το παιδί.

Η συγκεκριμένη παρουσιαζόταν ως απόγονος της γνωστής οικογένειας «Παυλίδη» γεγονός που ανέφερε σε αναρτήσεις της στο Facebook αλλά και ως εικαστικός αν και παρόλο που η μοναδική της δουλειά είναι κάτι πίνακες που είχε ζωγραφίσει και τους είχε εκθέσει πριν από αρκετά χρόνια στην γκαλερί φιλικού της προσώπου.

εικαστικός

«Η ώρα της δικαιοσύνης πλησιάζει», έγραφε στο Facebook

«Η ώρα της δικαιοσύνης πλησιάζει» γράφει κάτω από το όνομα της στη σελίδα της στο Facebook, η εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο, προκαλώντας ανατριχίλα σ όποιον την επισκέπτεται για πρώτη φορά, καθώς φαίνεται πως εδώ και καιρό σχεδίαζε την πράξη της. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της γυναίκας αλλά και από τη γειτονιά του γιατρού, η γυναίκα η οποία συνελήφθη από την αστυνομία μελετούσε καιρό το σχέδιο της επίθεσης αφού όπως λένε γείτονες του γιατρού την είχαν δει να περιφέρεται στη γειτονιά ενώ κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε έντονο διαπληκτισμό ακόμα και με την Αγγλίδα σύζυγο του οφθαλμίατρου.

Ήρθε από την Κεφαλλονιά όπου διέμενε σε φιλικό σπίτι και ξεκίνησε να παρακολουθεί τις κινήσεις του γιατρού χωρίς να γίνεται αντιληπτή στην αρχή, αφού καθώς ο οφθαλμίατρος εδώ και χρόνια είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα που της απαγόρευαν να τον πλησιάζει σε απόσταση των 100 μέτρων.

Η Κλοντιάνα Τσέλο, η οποία παρουσιαζόταν σε ανθρώπους που τη γνώριζαν για πρώτη φορά άλλοτε ως εικαστικός, άλλοτε ως… συγγενής της οικογένειας Παυλίδη της γνωστής σοκολατοποιίας και άλλοτε ως κληρονόμος μιας «αμύθητης» περιουσίας τουλάχιστον 3.000.000.000 ευρώ, που όπως η ίδια ισχυριζόταν, την είχε στην Αλβανία! Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να διαβάλλει την προσωπικότητα του γιατρού τον οποίο κατηγορούσε ως «εγκέφαλο» κυκλώματος με μέλη εισαγγελείς, δικηγόρους, μεγαλοεπιχειρηματίες και δημοσιογράφους , οι οποίοι όλοι μαζί δρούσαν προκειμένου να της αρπάξουν την «αμύθητη» περιουσία αλλά και να της αρπάξουν την κόρη της.

Οι αναρτήσεις της συνοδεύονται πάντα και με φωτογραφίες με την κόρη της από την εποχή που οι δυο τους βλέπονταν χωρίς περιορισμούς καθώς και διάφορα από έγγραφα.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις