Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

ΣΩΣΤΟ ΞΕΚΑΤΗΝΙΑΣΜΑ!!!! Νέα κόντρα με “καρφιά” ανάμεσα σε Έλενα Ακρίτα και Αφροδίτη Μάνου


 Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και την Αφροδίτη Μάνου, αυτή τη φορά με αφορμή μία ανάρτηση της δημοσιογράφου για τον τραυματισμό του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και γραμματέα του ΣΦΕΑ Νίκου Μανιού, το πρωί της Τετάρτης στο Πολυτεχνείο.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα δημοσίευσε μία φωτογραφία με το τραυματισμένο χέρι του Νίκου Μανιού γράφοντας:

“Απλώσατε χέρι στον Μανιό ρε αλήτες; Στον Νίκο τον Μανιό τον αγωνιστή της δημοκρατίας; Στον Μανιό που έχει φάει με το κουτάλι φυλακές κι εξορίες; Στον Μανιό που ξέσκισε τους Χρυσαυγίτες μέσα στη Βουλή; Κοίτα ρε κάτι νταβατζήδες του Πολυτεχνείου που νομίζουν ότι η επέτειος είναι προίκα από τη μάνα τους. Το αριστερόμετρο να το βάλετε εκεί που ξέρετε, αλήτες”.

Τη συγκεκριμένη ανάρτηση σχολίασε η τραγουδίστρια Αφροδίτη Μάνου γράφοντας: «Ειλικρινά, συντρόφισσα Έλενα, η αφοσίωσή σου στην ιδέα, μ’ έχει εντυπωσιάσει ☭☭☭ Από ‘δω, από Φιλοθέη γράφεις, ή από αποκούμπι στο Λονδίνο;».

Η Έλενα Ακρίτα απάντησε στην Αφροδίτη Μάνου ως εξής:

“Όταν μπήκαν τα τανκς εκείνη τη νύχτα, ήμουν 18 χρονών και βρισκόμουν μέσα στο Πολυτεχνείο. Η μητέρα μου βρέθηκε εγκλωβισμένη δίπλα στην πύλη. Από την κλούβα της αστυνομίας μέσα, με διέσωσε ο φίλος μου Πάνος Γιανναρόπουλος που μπορεί να σε διαβεβαιώσει για το γεγονός. Θέλεις κι άλλο λόγο; Αλήθεια εσύ πού ήσουν;”
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο γυναίκες, είχαν παλαιότερη δημόσια κόντρα με αφορμή ένα κείμενο για την κατάργηση των παρελάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις