Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Κοροϊδία: «Επικοινωνιακό λάθος» η απόκρυψη τ' ότι μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι κατά τον «ειδικό» Σ.Λουκίδη


 Κυβέρνηση και «ειδικοί» κορόιδεψαν τους πολίτες, καθώς τους υποσχέθηκαν ελευθερία και τελικά αποδείχθηκε ότι μεταδίδουν και νοσούν κανονικά. 

Τις τελευταίες ημέρες ολοένα και περισσότεροι «ειδικοί» αναφέρουν ότι ήταν λάθος η δημιουργία των λεγόμενων Covid-free χώρων και ζητούν και από τους εμβολιασμένους να προσέχουν, όμως αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η δήλωση του προέδρου της Πνευμονολογικής εταιρείας, Στυλιανού Λουκίδη, ο οποίος είχε παρευρεθεί και στο περιστατικό με τον Θ.Βασιλακόπουλο, καθώς σε σχετική ερώτηση είπε ότι έγινε... «επικοινωνιακό λάθος»! 

Δηλαδή η απόκρυψη από την κοινωνία ότι οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν και η στοχοποίηση των ανεμβολίαστων (η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα) ήταν «επικοινωνιακό λάθος». 

Απίστευτα πράγματα.

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως παραδέχθηκε και εκείνος την αλήθεια, όταν ερωτήθηκε για το αν πρέπει να μην υπάρχουν πια μεικτοί χώροι, ούτε εξωτερικοί, απάντησε πως «ειδικά στις περιοχές με χαμηλό εμβολιαστικό στάτους νομίζω ότι θα βοηθούσε αρκετά και αυτό».  

Άρα ναι μεν και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν, αλλά τα μέτρα να αυξηθούν εις βάρος των ανεμβολίαστων για να εκβιαστούν και να κάνουν το εμβόλιο.



ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις