Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Κώστας Ραπτόπουλος: Αυτά είναι γυναικουλίστικα πράγματα – Ντρέπομαι γιατί είμαι Θεσσαλονικιός


 Στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης βρέθηκε σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Ραπτόπουλος, καθώς εκδικάζεται για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και απειλές προς συνεργάτη του.

Ο Κώστας Ραπτόπουλος που φέρεται ότι ήρθε σε αντιπαράθεση με συνάδελφό του υποστήριξε πως πρόκειται για θέμα αντιζηλίας και πως μίλησαν για τη γυναίκα και την κόρη του, παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα.

Ραπτόπουλος: Στην κηδεία μου η κόρη μου θα πει ότι την υπερασπίστηκα

«Στη δουλειά τη δικιά μας υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και αντιζηλίες. Ο καθένας έχει να πει κάτι κακό για τον άλλο. Εδώ έχει ξεφύγει η κατάσταση με την περίπτωση τη δική μου γιατί μπαίνουν σε προσωπικά δεδομένα για τη σύζυγό μου και την κόρη μου. Εγώ πήγα να ζητήσω έναν λόγο και βρέθηκα κατηγορούμενος. Δηλαδή ξέφυγε το κομμάτι της επαγγελματικής αντιζηλίας και βγαίνουν προσωπικά δεδομένα αληθή, αναληθή. Ό,τι θες ακούς. Η κόρη μου πήγε στο σχολείο και μου είπε ότι μου είπαν οι συμμαθητές μου ότι η μαμά αυτό κι εγώ αυτό κλπ. Έπρεπε να δράσω. Οτιδήποτε αποφασίσει η πρόεδρος ή η εισαγγελέας, τουλάχιστον θα ξέρω ότι στην κηδεία μου η κόρη μου θα γνωρίζει ότι την υπερασπίστηκα σωστά ως πατέρας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Μάλιστα ερωτηθείς αν βιαιοπράγησε, ο ίδιος δήλωσε πως αν είχε όντως βιαιοπραγήσει, το θύμα θα βρισκόταν στο νοσοκομείο. «Αν βιαιοπραγούσα θα ήθελε νοσηλεία κάποιες μέρες. Δεν μπορεί να βιαιοπραγήσω σε κάποιον και την επόμενη μέρα να μην έχει μώλωπες, εκδορές και σπασμένα κόκαλα και την επόμενη μέρα να κάνει εκπομπή και να μη πηγαίνει στον ιατροδικαστή. Είναι ένα στημένο γεγονός για να μειώσουν ακόμα περισσότερο την προσωπικότητά μου και να μου σπάσουν το ηθικό και τα νεύρα. Που δεν μπορούν να το κάνουν ούτως ή άλλως.

Έπεσε μόνος του κάτω, μα αν ήθελα να τον δείρω, να τον χτυπήσω, σήμερα δεν θα ήμασταν εδώ, θα ήταν στο νοσοκομείο. Αυτά είναι ασήμαντα, γυναικουλίστικα πράγματα. Ντρέπομαι γιατί είμαι Θεσσαλονικιός. Τους Θεσσαλονικείς μας παρουσιάζουν ως δερβίσηδες, ως τιμίους, ως μάγκες. Πέθανε αυτό, λυπάμαι πολύ».

Δείτε το βίντεο του thesstoday.gr με τις δηλώσεις του



ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις