Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Κύπρος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τις δύο εξαφανισμένες Ρωσίδες – Συναγερμός στις Αρχές, φοβούνται διπλό φονικό [βίντεο]


 Κύπρος: Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Κυπριακή Αστυνομία σε σχέση την υπόθεση δύο γυναικών με καταγωγή από τη Ρωσία, των οποίων είχε δηλωθεί η εξαφάνιση από τις 17 Νοεμβρίου.

Οι δύο γυναίκες βρίσκονταν στην εξοχική κατοικία στον Αμίαντο με τον 32χρονο ύποπτο για περίπου τρεις μέρες.

Οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε ο 32χρονος από τη Συρία, φαίνεται ότι ήταν αρκετές ώστε οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας να του περάσουν χειροπέδες και να τον οδηγήσουν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτηση του.

Ο 32χρονος Σύρος, που είναι παντρεμένος με Ελληνοκύπρια και διαμένει μόνιμα στη Λεμεσό, φαίνεται πως ήταν ο τελευταίος που είδε τις δύο γυναίκες, οι οποίες ελλείπουν από τις 17 Νοεμβρίου.

Η καταγγελία για εξαφάνιση τους έγινε στην Αστυνομία Λάρνακας στις 19 Νοεμβρίου από φίλο της μίας εκ των δύο γυναικών, που ανέφερε ότι έχασε τα ίχνη τους από τις 17 του ίδιου μήνα.

Η μία κοπέλα έφτασε στην Κύπρο αρχές του καλοκαιριού και η δεύτερη, πριν από ενάμιση μήνα. Και οι δύο δήλωσαν ότι ήρθαν στην Κύπρο για τουρισμό.

Ακολουθεί η φωτογραφία των δύο γυναικών 43 και 33 ετών, που είχε δοθεί στην δημοσιότητα από την Αστυνομία, αναζητώντας πληροφορίες.

Κύπρος: Το σπίτι στη Λεμεσό που  βρέθηκαν ίχνη αίματος

 

Κύπρος: Το εξοχικό στον Αμίαντο

Από την πρώτη στιγμή ενώπιον των ανακριτών αρχών υπήρξε πληροφορία για μεταφορά των δύο γυναικών από τη Ρωσία σε εξοχική κατοικία στον Αμίαντο. Ο 32χρονος παραδέχτηκε ότι βρισκόταν στο εξοχικό με τις δύο γυναίκες -με τη θέληση τους όπως ισχυρίστηκε- αναφέροντας όμως ότι τις μετέφερε πίσω.

Πληροφορίες ενώπιον των ανακριτών αναφέρουν ότι οι τρεις τους βρίσκονταν στην εξοχική κατοικία για μερικά 24ωρα και συγκεκριμένα την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη της πρώτης εβδομάδας της εξαφάνισης τους. Ο 32χρονος είχε τα κλειδιά της οικίας, που είναι ιδιοκτησία Ελληνοκύπριου, καθώς διενεργούσε εργασίες στον εξωτερικό χώρο της οικίας. Όπως πληροφορούμαστε, ο Σύρος φαίνεται πως δεν ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη, ότι θα μετέβαινε εκεί.

Η Αστυνομία θεωρεί ότι στην εξοχική κατοικία διαπράχθηκε ένα στυγερό έγκλημα και αναζητούν τεκμήρια στην περιοχή περιμετρικά της οικίας.



Πηγή: cyprustimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις