Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Οι ηθοποιοί δεν γίνονται «Ρινόκεροι» - Μετά τον Α.Σερβετάλη και ο Λ.Λαζόπουλος: «Δεν παίζω μόνο για εμβολιασμένους»

 


Ο γνωστός και ιδιαίτερα δημοφιλής ηθοποιός Άρης Σερβετάλης έριξε την «βόμβα», καθώς ανακοίνωσε τη διακοπή της παράστασης «Ρινόκερος» λόγω της απόφασης της κυβέρνησης να απαγορεύσει την είσοδο στα θέατρα στους ανεμβολίαστους θεατές. 

Ο Άρης Σερβετάλης αρνήθηκε να γίνει «ρινόκερος» και να ροβολάει στη φάρμα το ζώων χωρίς να είναι κλεισμένος σε ένα κλουβί του ζωολογικού κήπου, κάνοντας τα χατίρια της κυβέρνησης.


Το παράδειγμα του ακολουθεί και ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος βρέθηκε τη Δευτέρα στα εγκαίνια της σχολής του, και μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πως «δεν μπορώ να παίζω για θεατές που είναι μόνο εμβολιασμένοι».

Κάποιοι κατάλαβαν το νόημα του έργου του Ρουμάνου συγγραφέα, Ε.Ιονέσκο, με το οποίο ο συγγραφέας στιγμάτιζε τους ανθρώπους εκείνους που υπό κάποιες συνθήκες μετατρέπονται σε απάνθρωπα τέρατα που είναι έτοιμα να κατασπαράξουν τους συνανθρώπους τους.

Στο έργο, όλοι αυτοί οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι που αποκτηνώνονταν, μεταμορφωνόντουσαν σε ρινόκερους. Στο τέλος, ο πρωταγωνιστής έβλεπε παντού ρινόκερους και φώναζε απεγνωσμένα ότι δε θέλει να μεταμορφωθεί.

Ο Λ.Λαζόπουλος είπε επίσης ότι διαφωνεί με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης που αποκλείουν τους ανεμβολίαστους πολίτες από τον πολιτισμό και τα θέατρα, ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα του Γιώργου Καπουτζίδη και του Νίκου Μουτσινά περί σάτιρας εξηγώντας πως: «Δεν κάνει σάτιρα ο κύριος Μουτσινάς, παρουσιάζει ένα μεσημεριανό πρόγραμμα. Το lifestyle σχόλιο είναι τελείως άλλο πράγμα με την πολιτική σάτιρα. Μην τα συγχέουμε όλα μαζί».

Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λ.Λαζόπουλος εκφράζει τη διαφωνία του στην κυβέρνηση, ο ίδιος είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξη του για «περιορισμό της ελευθερίας», για «διχασμό», ενώ είχε υποστηρίξει ότι οι «πανδημίες ήρθαν για να μείνουν». 

O Λάκης Λαζόπουλος μάλιστα είχε και μια περιπέτεια υγείας μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Pfizer, καθώς όπως είχε πει ο ίδιος είχε υποστεί θρόμβωση στο πόδι.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις