Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
Συνταγή:
280ml χλιαρό νερό
50 γρ, κορν φλάουρ
280 γρ αλεύρι,9 γρ, μαγιά ξηρή
1 κουταλιά μέλι, λίγο αλάτι
Φτιάχνω το χυλό και αφήνω να φουσκώσει περίπου 45 λεπτά
Βάζω σε κατσαρόλα μικρή λάδι ηλιέλαιο και με μικρό κουταλάκι γλυκού παίρνω λίγο λίγο και τηγανίζω ( αφήνω λίγο και τους βγάζω όταν τελειώσει το μείγμα του βάζω ξανά για δεύτερη φορά, έτσι βγαίνουν τραγανά και δεν μαλακώνουν)
Έλιωσα και κουβερτουρα σοκολάτα και έβαλα πάνω!
Ωραίο γλύκισμα 😋 για πρωινό με το καφεδάκι μας
ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου