Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Με αυτοκόλλητα που κάνουν λόγο για υγειονομικό «Απαρτχάιντ» γέμισε το κέντρο της Θεσσαλονίκης(ΦΩΤΟ)


 Αυτοκόλλητα σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης έχουν κολλήσει άγνωστοι, στέλνοντας μηνύματα άρνησης επίδειξης πιστοποιητικών εμβολιασμού σε χώρους καταστημάτων και εστίασης, ενώ αναφέρονται και στην οικονομία, την ιατρική περίθαλψη, τους εμβολιασμούς και τα self-test.Τα αυτοκόλλητα είναι τοποθετημένα σε βιτρίνες, εισόδους πολυκατοικιών, κολώνες, ΚΑΦΑΟ και ταμπέλες. Οπτικά μοιάζουν με το ενημερωτικό σήμα που είναι συνήθως  τοποθετημένο στις εισόδους των εσωτερικών Covid Free χώρων, ενημερώνοντας τους πελάτες ότι χρειάζεται να επιδείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

«Δεν θα πεθάνουμε για την οικονομία – Μέτρα προστασίας στους χώρους της δουλειάς – Κανένας αποκλεισμός από την περίθαλψη» γράφουν κάποια αυτοκόλλητα, ενώ κάποια άλλα κάνουν λόγο για υγειονομικό απαρτχάιντ: «Δεν είναι covid free είναι υγειονομικό απαρτχάιντ. Άρνηση επίδειξης πιστοποιητικών υγειονομικών φρονημάτων».

Τέλος, υπάρχουν αναφορές για «εθελοντικούς» εμβολιασμούς, υποχρεωτικά self-test εργαζομένων, κοινωνικούς αποκλεισμούς και εργοδοτικές αυθαιρεσίες και απολύσεις, όπως αναφέρουν μερικά από αυτά. «Stayin’ alive για τη σύνδεση των αγώνων εργαζομένων και χρηστών υπηρεσιών υγείας».

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις