Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Τα μπόλια έχουν πολλά οφέλη... Σε φτώχυναν για να τους έχεις ανάγκη... Μα, η ΧΑ δεν πήγε φυλακή;... Εσύ????


 Νίκος Πρασσάς

– Τα μπόλια έχουν πολλά οφέλη, που σου προξενούν μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα, ανακοπή καρδιάς, εγκεφαλικά, ανάπτυξη όγκων στον εγκέφαλο, λευχαιμία. Δεν τα κάνω ούτε με σφαίρες!

– Σε φτώχυναν για να τους έχεις ανάγκη. Σε έκαναν αμόρφωτο για να πιστεύεις τα ψέματα που σου λένε,ώστε και οι ειδικοί που αναβαθμίστηκαν σε «ειδικούς ακαταδίωκτους» είναι έτη φωτός στην γνώση με αυτά που λένε. Ή απλοί Ψεύτες, επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται αλλά ως φαίνεται δεν διδάσκει! Και, τώρα, απειλούν να σου αφαιρέσουν αυτά που υποτίθεται σου παρέχει η δημ(ι)οκρατία τους, γιατί άμα αντισταθείς θα σε πούνε και «φασίστα».

– Μα, η ΧΑ δεν πήγε φυλακή;

– Όχι, επειδή οι εφευρέτες της, οι μπλε, πράσινοι και κόκκινοι, είναι ακόμη έξω και κυκλοφορούν ελεύθεροι μπολιάζοντας τα κοπάδια τους. Εάν δεν πάνε Όλοι τους μαζί στην μπουζού, η δικαιοσύνη δεν μπορεί καν να λειτουργήσει, αλλά και αμφιβάλλω αν θα μείνει πραγματικός Έλληνας μέχρι να δημιουργήσουν το υποκατάστατο κράτος του Πακιστάν στα εδάφη μας!

– Γιατί επιβάλλουν τα μπόλια με τόσο φασιστικό τρόπο, δημοκράτες άνθρωποι;

– Εσύ, για ποιο λόγο ακόμη τους ανέχεσαι και δεν ξεσηκώνεσαι να τους πετάξεις στην θάλασσα;

– Οι περισσότερες χώρες που έχουν υψηλότερα ποσοστά μπολιάσματος από την Ελλάδα, π.χ. το Ισραήλ πάνω από 90% και κάνουν lockdown, οι μπολιασμένοι τους αρρωσταίνουν και πεθαίνουν, και το χειρότερο γιατί θέλουν να μπολιάσουν τις εγκύους και τα μικρά παιδιά μας;

– Επειδή ακόμη είναι σε πειραματικό στάδιο. Στην Αγγλία που είναι πιο ειλικρινείς στέλνουν γράμματα στους γονείς των μαθητών να κάνουν, εάν δέχονται, τεστ αντισωμάτων ατα παιδιά τους ακόμη και γι’ αυτά που δεν έχουν νοσήσει δίνοντας αίμα, και να στέλνουν τα δείγματα στο Imperial College ως υπεύθυνο φορέα του πειράματος με το Εθνικό Σύστημα Υγείας του ΗΒ. Ώστe να καταλάβουν την συμπεριφορά του ιού λόγω της αποτυχίας του μπολιάσματος, επειδή είναι σε πειραματική φάση! Οι ίδιοι το λένε! Και αυτό συμβαίνει επειδή ο ιός είναι τεχνητός και χρειάζεται ειδική μεταχείριση για κάθε είδους ομάδα αίματος ατόμων που νοσούν. Γι’ αυτό και άλλοι νοσούν χωρίς συμπτώματα για 3 ημέρες δίχως φάρμακα, άλλοι για 10 ημέρες και άλλοι για 10 εβδομάδες με διαφορετικό τρόπο συνταγολόγησης φαρμάκων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ

Το μπόλι είναι ένας μαγνητικός φάρος, ώστε να μην αλλάζουν βιολογικά όλοι οι άνθρωποι, αλλά θα επισημαίνονται, και αυτό το πρόγραμμα ανήκει, συντονίζεται και λειτουργεί από το «Ίδρυμα Ροκφέλλερ». Αυτό το μέρος του προγράμματος γραμμωτού κώδικα (barcode) πρωτοβουλίας περί της ζωής, όπως γίνεται και στα προϊόντα, είναι η επισήμανση και η αναγνώριση όλων των εργαζομένων στη ζωή. Καμία μορφή ζωής δεν θα είναι πλέον ανεξάρτητη. Οπότε αυτό που κάνουν βασικά είναι να τροποποιούν τον άνθρωπο για να κατοχυρωθεί ως θβρίδιοή «νέο προϊόν ζωής» με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Αυτή η κατάσταση του C o v i d , που σημαίνει κωδικός ταυτοποίησης του μπολιασμένου με το Κεντρικό Σύστημα Παρακολούθησης και Ταυτοποίησης Πραγμάτων, είναι η πρώτη ανάπτυξη μιας κατασκευής μιας νέας μορφής ζωής. Εργάστηκαν γι’ αυτό από την δεκαετία του ’70, και έχουν μάθει πώς να συγχωνεύουν τη βιολογική ζωή μέσα στη ρομποτική.Σκοπός τους είναι η εξόντωση γιατί δεν θέλουν τίποτα από τον παλιό κόσμο. Θέλουν έναν νέο κόσμο και το προγραμμάτισαν να εφαρμοστεί μέχρι το 2025. Άρα, μείον 5 χρόνια, δηλαδή έπρεπε να είναι έτοιμα όλα από το 2020, γι’ αυτό και βιάζονται γιατί οι άλλες τρεις προσπάθειές του, η τελευταία το 2009, απέτυχαν. Θέλουν να εξαλειφθούν όλοι οι παλιοί άνθρωποι και οποιοσδήποτε άνθρωπος από εδώ και στο εξής, πρέπει βασικά να κατασκευαστεί σε εργαστήρια και να ενισχυθεί και να επαυξηθεί και να γίνει μέρος της μήτρας (Μάτριξ ή Κομμούνα ή Κοινή Μάνα).

Εξοπλίζουν και ξανακαλωδιώνουν το ανθρώπινο σώμα με όλα τα εμπεριεχόμενα συστατικά του μπολιάσματος που τα κρύβουν, γι’ αυτό και δεν αναγράφονται ως «συστατικά» στο χαρτί οδηγιών που θα έπρεπε να υπάρχει, όπως και σε κάθε φάρμακο όταν κυκλοφορεί επισήμως. Ένα ανθρώπινο σώμα αυτή τη στιγμή έχει 20.000 έως 30.000 φυσικά νανοσωματίδια. Θέλουν να βάλουν τσιπ στον ανθρώπινο εγκέφαλο, αλλά δεν ήθελαν να κάνουν χειρουργική επέμβαση –το κόστος είναι τεράστιο. Έτσι, μετά από πολλά πολλά χρόνια πειραμάτων, κατέληξαν σε ένα τζελ. Αυτό το τζελ ονομάστηκε υδρογέλη (hydrogel) ή κβαντική κουκκίδα ή υγρο(ποιημένo)ς κρύσταλλος –ο Μπιλ Γκέιτς φέρει τέτοιον πάνω του, αλλά αυτή η μέθοδος ισχύει μόνον για τους Ελίτ του κόσμου τούτου ώστε να εντοπίζονται άμεσα σε περίπτωση απαγωγής ή θέμα ταυτόποίησης του αληθινύ ατόμου, εάν τυχόν κάποιος πάρει την θέση τους. Τοποθετείται στον καρπό του δεξιού χεριού ακριβώς εκεί που ανιχνεύεται ο καρδιακός παλμός.

Αυτό που συμβαίνει μετά το μπόλι όταν εισέρχεται στο σώμα σε ενέσιμη μορφή είναι να αυτοσυναρμολογείται. Και μετά σμήνη τέτοιων κρυστάλλων διασχίζουν το αίμα μέσα στο ανθρώπινο σώμα δίχως φραγή και καταλαμβάνουν τον εγκέφαλό. Συγκεντρώνουν τα υγρά του σώματος, και όλο περισσότερο από την υγρασία του καθώς μεγαλώνει. Και όσο μεγαλώνει η ροή αντιστρέφεται και παύει το σώμα να είναι ανθρώπινο.

Το σώμα ως επακόλουθο καταναλώνεται σε ένα στάδιο μετατροπής και ξεφορτώνεται σαν ένα κοινό πρόγραμμα ενός συμβατού υπολογιστή σε ειδικούς κβαντικούς υπολογιστές και, έτσι, ο πρώην βιολογικός εαυτός πεθαίνει γιατί δεν μένει τίποτα. Ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί είναι να πει ΟΧΙ στο καθημερινά τεστ όσο και στο μπόλιασμα.

Ως αξεσουάρ του όλου εγχειρήματος υπάρχουν και οι καθιερωμένες πλέον μάσκες υδρογέλης ή υγρών κρυστάλλων που συνεπικουρούν στην προδιάθεση του σώματος, ώστε κάθε αναπνοή που θα παίρνει ο φέρων την μάσκα αυτή είναι για να εισπνέει αυτά τα νανοσωματίδια, έτσι ώστε να μην μένει αμέτοχος σε όλο το τελετουργικό κι ο ανεμπολίαστος. Αναπτύσσονται μ’ αυτόν τον τρόπο ακριβώς τα ίδια βιολογικά νανοσωματίδια στο ανεμπολίαστο ανθρώπινο σώμα, ώστε να μπορούν να μεταφέρουν το δηλητήριο εξ ίσου, παίρνοντας τις εντολές πορείας τους από μία συχνότητα που υπάρχει στα δεδομένα ενός σήματος μέσω του κινητού.

Η ίδια ακριβώς διαδικασία συμβαίνει με τα υποχρεωτικά τεστ για τον ιό, όσο και το μπόλι. Είναι κρίσιμο λοιπόν να μην το λάβει ο άνθρωπος ποτέ, επειδή είναι βιοσυσσωρευτικό υλικό, όπερ και σημαίνει ότι όσο περισσότερο λαμβάνεται παραμένει στο ανθρώπινο σώμα και δεν σβήνει. Ως επακόλουθο και η περίεργη συμπεριφορά του ανθρώπου στην ολοένα και αυξανόμενη αποδοχή της υποταγής του.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις