Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

NEOTEPA TΩΡΑ Νίκαια: Πυροβόλησαν και σκότωσαν ιδιοκτήτη βενζινάδικου - Ένα καμένο όχημα βρέθηκε στον Κηφισό και οι Αρχές εξετάζουν αν ανήκει στους δράστες

 


Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σε βενζινάδικο στην οδό Θηβών 181, στη Νίκαια, είχε ως συνέπεια ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι δράστες με αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ σε βενζινάδικο που βρίσκεται στο σημείο, με συνέπεια ένας από τους ιδιοκτήτες του -αλβανικής καταγωγής- να πέσει νεκρός, ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε.

Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε ΙΧ να έχει τυλιχθεί στις φλόγες, στο ύψος του Κηφισού, και πιθανολογείται ότι είναι το αυτοκίνητο των δραστών.

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΗΓΗ ΜΑΣ:

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία μετά από πυροβολισμούς σε βενζινάδικο στη Νίκαια. Από την επίθεση ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής έχασε τη ζωή του, ενώ ένας δεύτερος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη στην Λεωφόρο Θηβών 181, ενώ στον Κηφισό εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο εγκαταλελειμμένο που είχε πιάσει φωτιά, με τις Αρχές να εικάζουν πως πρόκειται για το όχημα των δραστών.

Το ΑΠΕ – ΜΠΕ αναφέρει ότι στο όχημα επέβαινε άγνωστος αριθμός ατόμων και οι δράστες άνοιξαν πυρ την ώρα που περνούσε μπροστά από το πρατήριο υγρών καυσίμων.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις