Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Ο ΜΟΝΑΡΧΗΣ Κ.Μητσοτάκης άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου: Αντιμέτωπος με την κοινωνική εξέγερση - Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μαζί

 


Η κυβέρνηση τιμώρησε με τον πλέον ειδεχθή τρόπο τους 520.000 ανθρώπους που δεν τους υπάκουσαν (οι ηλικιωμένοι δεν έχουν κάνει τρίτη δόση), καθώς ανακοίνωσε υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους άνω των 60 ετών και πλέον πρέπει να ετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει την οργή του κόσμο. 

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τις σημερινές του ανακοινώσεις παραβίασε κάθε διεθνή νομοθεσία και απέδειξε γι' ακόμη μια φορά ότι αδιαφορεί για το Σύνταγμα, καθώς επέβαλλε υποχρεωτική ιατρική πράξη σε απλούς πολίτες και όχι σε εργαζόμενους, όπως είχε κάνει μέχρι στιγμής. 

Η Ελλάδα ακολουθεί το δρόμο της Αυστρίας, όπως είχαμε προβλέψει στο pronews.gr, και πλέον μένουν θεωρείται βέβαιο ότι ο εμβολιασμός θα γίνει υποχρεωτικός και για τους υπόλοιπους πολίτες. 


Ήδη υπάρχουν αντιδράσεις στα social media για τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, με πολλούς πολίτες -ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους- να παρομοιάζουν τη σημερινή κυβέρνηση με τα πιο ακραία καθεστώτα. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του pronews.gr μέσα στις επόμενες ημέρες (ίσως και ώρες) θα υπάρξουν κινητοποιήσεις από πολίτες οι οποίοι δεν αντέχουν άλλο αυτή την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Μόλις υπάρξουν συγκεκριμένες ημερομηνίες για τις διάφορες δράσεις που πρόκειται να γίνουν θα σας ενημερώσουμε εκ νέου. 

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η κυβέρνηση άνοιξε τον «Ασκό του Αιόλου», καθώς πλέον έβαλε απέναντι της ένα τεράστιο μέρος της κοινωνίας.

Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι «εκρηκτικές» στην Ελλάδα.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.