Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

«Πάγωσαν» με την δήλωση της Βάνας Παπαευαγγέλου: «Αποτύχαμε σε αυτό, ας μην φοβόμαστε τις λέξεις»


 Στο γεγονός ότι αρκετοί πολίτες άνω των 50 ετών δεν έχουν εμβολιαστεί αναφέρθηκε η καθηγήτρια παιδιατρικής, Βάνα Παπαευαγγέλου, λέγοντας χαρακτηριστικά «αποτύχαμε σε αυτό, ας το πούμε, ας μη φοβόμαστε τις λέξεις».

«Αποτύχαμε, ας μην φοβόμαστε τις λέξεις. Δεν μπορέσαμε να πείσουμε μια μερίδα του κόσμου», τόνισε η Βάνα Παπαευαγγέλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενη στους εμβολιασμούς και στο γεγονός πως πολλοί από τη συγκεκριμένη ηλικία αλλά και άνω των 80, δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και είναι εκείνοι που κινδυνεύουν περισσότερο να νοσηλευτούν, να μπουν στις ΜΕΘ ή να χάσουν τη ζωή τους.

Ωστόσο, η ίδια εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αύξηση των εμβολιασμών τις τελευταίες εβδομάδες.

Σε ό,τι αφορά την τρίτη δόση του εμβολίου, η Βάνα Παπαευαγγέλου είπε πως η πλατφόρμα για τα ραντεβού θα ανοίγει για όλους τους πολίτες στους 5,5 μήνες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

«Επειδή καταλαβαίνουμε την αγωνία του κόσμου, συζητήσαμε χθες με τον κ. Θεμιστοκλέους να ανοίγει η πλατφόρμα στους 5,5 μήνες, έτσι ώστε όλοι, στις μέρες που κλείνουν τους έξι μήνες να πάνε να κάνουν τη δόση τους», εξήγησε.

«Θεωρώ ότι ο Έλληνας δεν είναι χαζός. Ο καθένας από εμάς ξέρει τι πρέπει να κάνει: εμβολιαζόμαστε για μην πεθάνουμε, φοράμε μάσκα για να μην κολλήσουμε», είπε η Βάνα Παπαευαγγέλου, σημειώνοντας πως, «θέλουμε χρήση λογικής και όχι αστυφύλακα».


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις