Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Πατέρας σπαράζει για τον 16χρονο γιο του που πέθανε μετά το εμβόλιο: «Είναι φόνος - Η κυβέρνηση μου είπε ψέματα» Βίντεο «γροθιά στο στομάχι»


 Τον πόνο του για τον 16χρονο γιο του που πέθανε από μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Pfizer εξέφρασε ένας πατέρας από το Τέξας των ΗΠΑ και συγκλόνισε όσους τον άκουσαν. 

Ο Ernest Ramirez μίλησε στην Ουάσιγκτον στις 2 Νοεμβρίου, σε συζήτηση που πραγματοποιήθηκε υπό τον γερουσιαστή Ρον Τζόνσον για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με το nomoresilence. 

Όπως είπε ο πατέρας ο μοναχογιός του κατέρρευσε ενώ έπαιζε μπάσκετ και πέθανε από μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό Pfizer.

«Του είπα να κάνει το εμβόλιο γιατί νόμιζα ότι θα τον προστατεύσω, νόμιζα ότι ήταν το σωστό», είπε αρχικά και συνέχισε. 

«Η κυβέρνησή μου είπε ψέματα. Είπαν ότι το εμβόλιο ήταν ασφαλές και τώρα πηγαίνω σε ένα άδειο σπίτι», είπε ο Ramerez και συνέχισε: «Πρέπει να σταματήσουν να πιέζουν τα παιδιά για το εμβόλιο. Έχασα το δικό μου και πρέπει να προστατέψεις το δικό σου».

«Μην κάνετε το λάθος που έκανα. Το έκανα γιατί σκέφτηκα ότι ήταν υπέροχο να κάνω. Δεν ήταν», είπε.

«Στις 17 Δεκεμβρίου 2020, έκαναν μια μελέτη και ήξεραν ότι (το εμβόλιο για τον COVID) προκαλούσε καρδιακά προβλήματα σε εφήβους. Γιατί δεν κυκλοφόρησε μέχρι τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους;» ρώτησε ο Ramirez.

«Αυτό είναι φόνος».

«Δεν εμπιστεύομαι πλέον την κυβέρνησή μου», κατέληξε.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις