Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Πολάκης: «Για δες χαρά που κάνουν που φέρνουν τα μονοκλωνικά. Ανίκανοι και διεφθαρμένοι»


 Η Ελλάδα συμμετέχει στο πρόγραμμα της ΕΕ για την προμήθεια της συγκεκριμένης θεραπείας και ο κ. Πολάκης σχολίασε στον λογαριασμό του στο fb ότι όταν ο ίδιος έκανε λόγο για τη συγκεκριμένη θεραπεία, μήνες νωρίτερα, ο ελληνικός τύπος «τον έβριζε», όπως ο ίδιος αναφέρει.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο ελληνικός Τύπος συγχαίρει την κυβέρνηση για την εισαγωγή στην Ελλάδα της θεραπείας με τα μονοκλωνικά.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα παρέλαβε από το Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ) 2.000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων. 

Τα μονοκλωνικά αντισώματα είναι πρωτεΐνες που έχουν σχεδιαστεί στο εργαστήριο για να μιμούνται την ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος να καταπολεμά τον κορονοϊό. Προσκολλώνται στην πρωτεΐνη-ακίδα του SARS-CoV-2, εμποδίζοντας τον ιό να εισέλθει στα ανθρώπινα κύτταρα.

Ωστόσο οι ειδικοί υπογραμμίζουν ότι η ύπαρξη καλών και αποτελεσματικών φαρμάκων δεν καταργεί την αναγκαιότητα του εμβολιασμού.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:


«Για δες χαρά που κάνουνε όλα τα ΠΕΤΣΩΜΕΝΑ γι αυτά τα μονοκλωνικά που έβριζαν εμένα!!!Όλα εδώ πληρώνονται, άχρηστοι, ανίκανοι και διεφθαρμένοι…»


 

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις