Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Πρετεντέρης: «Το Κράτος να πάρει τα παιδιά από «αρνητές» γονείς, να κινηθεί γρήγορα η Δικαιοσύνη»


 Σε ξέσπασμα στο δελτίο ειδήσεων κατά των αρνητών γονέων που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο προχώρησε ο Γιάννης Πρετεντέρης. Αντιμέτωποι με πιθανή καταγγελία για γονική μέριμνα και αφαίρεσή της θα έλθουν οι γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Την ίδια ώρα που η πανδημία κινείται με ανεξέλεγκτους ρυθμούς και τα θύματα του κορωνοϊού ανεβαίνουν καθημερινά, πολλοί είναι οι γονείς- αρνητές αρνούνται να στείλουν τα παιδιά και να τους υποβάλλουν σε διαγνωστικά τεστ.

Πολλά είναι τα περιστατικά από την αρχή της πανδημίας που οι γονείς όχι μόνο αρνούνται να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο αλλά και αρνούνται και την ίδια την ύπραξη του ιού. Πού είναι η γονική μέριμνα σε αυτήν την περίπτωση;

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η περίπτωση γονέων από την Αλιστράτη Σερρών που έιχαν μάλιστα και μία έντονη λογομαχία με τον Νίκο Ευαγγελάτο στον αέρα της εκπομπής του. Όπως ακούστηκε σε όλα τα δελτία ειδήσεων, πως γονείς από την Αλιστράτη Σερρών ίσως βρεθούν αντιμέτωποι με το να τους αφαιρεθεί η γονική μέριμνα/ επιμέλεια των ανήλικων τέκνων τους.

O δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης κατηγορεί την Δικαιοσύνη πως σε αυτή την κατεύθυνση δρα αργά και πρέπει άμεσα να κινηθούν οι διαδικασίες αφαίρεσης της γονικής μέριμνας από «αρνητές γονείς»

«Κινδυνεύουν να τους πάρουν την επιμέλεια αυτοί οι γονείς, ας κινηθεί επιτέλους η Δικαιοσύνη, η οποία κινείται με αργούς ρυθμούς», είπε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις