Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Προπονητής τένις: Αυτός είναι ο 35χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικων αθλητριών

 


Αυτός είναι ο 35χρονος προπονητής τένις.

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προπονητή τένις, ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών του.
Οι άνδρες της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων παρακολουθούσαν διακριτικά τον 35χρονο για τουλάχιστον 2 μήνες και όπως προέκυψε, ο κατηγορούμενος είχε νοικιάσει ένα σπίτι μόλις 100 μέτρα από το γήπεδο τένις όπου προπονούσε τα ανήλικα κορίτσια.

Η Αστυνομία δημοσιοποίησε τα στοιχεία του προπονητή

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του, ο οποίος συνελήφθη την 5-11-2021 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της κατάχρησης ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη αφενός και αφετέρου που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη αφενός και αφετέρου που συμπλήρωσε τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.
«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις» αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

«Έκανα ένα λάθος»

Στη φυλακή βρίσκεται ο 35χρονος προπονητής τένις ύστερα από την απολογία του στον ανακριτή για την αποπλάνηση ανήλικων αθλητριών του.

Ο 35χρονος προπονητής που προφυλακίστηκε μετά την κατάθεσή του στον ανακριτή, φαίνεται πως μετά την προπόνηση που έκανε, καλούσε τις ανήλικες στο σπίτι του με το πρόσχημα να παίξουν επιτραπέζια παιχνίδια, να ακούσουν μουσική και να συζητήσουν για το τένις.
Ο προπονητής τένις φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά δύο 13χρονες αθλήτριες και κατά πληροφορίες, ο ίδιος φαίνεται να είχε προβεί σε ανάλογες πράξεις και σε άλλες αθλήτριές του. Μάλιστα, όλα ξεκίνησαν όταν μια εκ των αθλητριών εκμυστηρεύτηκε το περιστατικό στη μητέρα της, η οποία κατόπιν απευθύνθηκε στη ΓΑΔΑ και του έκανε καταγγελία.

Έρευνα για περισσότερα θύματα

Σε μία από τις δύο περιπτώσεις, ο 35χρονος καταγγέλλεται ότι ασελγούσε στο φερόμενο ως θύμα του για πέντε χρόνια, από την ηλικία των 13,5 ετών.
Οι Αρχές κάνουν έρευνα ώστε να διαπιστωθεί εάν προκύπτουν κι άλλα ανάλογα περιστατικά σε βάρος περισσότερων ανηλίκων.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις