Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

«Σειρά της Ελλάδας να τα κλείσει όλα - Ο οριζόντιος εμβολιασμός ήταν λάθος»: «Βόμβα» από τον γιατρό Α.Βαθιώτη


 Ο ειδικός παθολόγος, Αθανάσιος Βαθιώτης, υποστήριξε ότι πρέπει να επιβληθεί άμεσο ολικό lockdown για τρεις εβδομάδες στην Ελλάδα, όπως και στην Αυστρία, ενώ παράλληλα τονίζει ότι ο οριζόντιος εμβολιασμός ήταν λάθος. 

Ο γιατρός και μέχρι πρότινος αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας Αττικής, τονίζει πως «δεν θα σταματήσουν τα κρούσματα επειδή οι ανεμβολίαστοι εμποδίζονται από διάφορες δραστηριότητες. Το lockdown πρέπει να γίνει άμεσα στο πρότυπο της Αυστρίας».

«Η Αυστρία τόλμησε, το ίδιο πρέπει να κάνει και η Ελλάδα, τουλάχιστον για τρεις εβδομάδες. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Σιγά σιγά οδηγούμαστε προς το κλείσιμο. Έχουμε μπει σε ένα τούνελ. Ας κλείσουν όλα τώρα. Η κατάσταση έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Οι θάνατοι έχουν αυξηθεί πολύ σε σχέση με το περασμένο φθινόπωρο», επισημαίνει.

Απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν ότι η οικονομία θα πληγεί, σημειώνει: η οικονομία «θα πληγεί σε κάθε περίπτωση αφού οι ανεμβολίαστοι δεν θα έχουν τη δυνατότητα εισόδου σε πολλές δραστηριότητες».

«Δυστυχώς από την άλλη, και οι εμβολιασμένοι φέρουν τον ιό, τον περνούν ασυμπτωματικά, αλλά τον μεταφέρουν και σε άλλους», υπογραμμίζει.

Ο ειδικός παθολόγος εξηγεί πως ο οριζόντιος εμβολιασμός του πληθυσμού ήταν λάθος. «Όσοι είχαν υποκείμενα νοσήματα έπρεπε να είχαν μπει σε προτεραιότητα σχετικά με τον εμβολιασμό τους», σημειώνει μεταξύ άλλων και τονίζει ότι η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού πρέπει να ισχύσει για τις ηλικίες από τους 65 και άνω.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις