Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Σ.Γονίδης: «Το συγκεκριμένο εμβόλιο το διαφημίσανε με λόγο προκλητικό, με λίγη ενημέρωση και πολύ επιτακτικότητα»


 Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνά το τραγούδι λόγω κορωνοϊού, ενώ τόνισε ότι οι περιορισμοί έχουν θέσει πρόβλημα στα καταστήματα χωρίς να αφήνει εκτός κριτικής τους κυβερνώντες που ουσιαστικά θέλουν να επιβάλουν το εμβόλιο.

«Το συγκεκριμένο εμβόλιο το διαφημίσανε με λόγο προκλητικό, με λίγη ενημέρωση και πολύ επιτακτικότητα, χωρίς ευγένεια απέναντι στον κόσμο».

Αρχικά αναφέρθηκε στο τραγούδι και στους περιορισμούς στα καταστήματα, όπου τόνισε: «Χωρίς ίχνος ευγένειας απέναντι στον κόσμο κλείνουν τα καταστήματα για τους ανεμβολίαστους. Αν δεν υπήρχε η απαγόρευση στους ανεμβολίαστους δε θα υπήρχε κάθισμα κενό. Ο κόσμος θέλει να βγει να διασκεδάσει όπως παλιά.».

Για ένα ενδεχόμενο lockdown: «Αν μας κλείσουν πάλι θα είναι καταστροφικό, ενώ δεν γνωρίζουμε τι άλλο μας περιμένει στο μέλλον. Οι περισσότεροι από εμάς θα έχουμε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα αν συμβεί κάτι τέτοιο».

Δείτε πως σχολίασε ο γνωστός τραγουδιστής όσα τρελά γίνονται και τι λέει για το θέμα της πίστης όπου δήλωσε: "Όλοι έχουμε έναν Άγιο, υποσυνείδητα γνωρίζουν ότι υπάρχει και κάτι άλλο".



ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις