Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Σοκ: «Πλήρως εμβολιασμένοι τα 4 κρούσματα που μολύνθηκαν από τη μετάλλαξη Covid-19 της Μποτσουάνα»

 


Ακόμα και οι πλέον φανατικοί των εμβολιασμών είναι σαφώς προβληματισμένοι από το γεγονός ότι τα τέσσερα κρούσματα που μολύνθηκαν από τον covid-19 της μετάλλαξης της Μποτσούανα ήταν πλήρως εμβολιασμένοι κάτι που σημαίνει ότι τα εμβόλια που προωθούσε η κυβέρνηση ενώ υπήρχαν σαφείς ενδείξεις ότι προκαλούσαν πολλές παρενέργειες που έφταναν μέχρι θάνατο πλέον είναι και ανεπαρκή για να αντιμετωπίσουν την μετάλλαξη της Μποτσουάνα.

Kαι τα 4 κρούσματα που εντοπίστηκαν στην Μποτσουάνα ήταν διπλωμάτες πλήρως εμβολιασμένοι για Covid19! 

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ανακοινωθέν της Προεδρίας της Δημοκρατίας της Μποτσουάνα-Botswana: «Τα 4 κρούσματα μιας νέας παραλλαγής Covid19 γνωστής ως B.1.1.529 αναφέρθηκαν και καταγράφηκαν τη Δευτέρα 22 Νοέμβρη 2021.

Τα 4 κρούσματα ανιχνεύθηκαν μεταξύ ταξιδιωτών που υποβλήθηκαν σε τεστ κι αποδείχθηκαν θετικοί στον SARS-COV-2 σε test ρουτίνας που πραγματοποιήθηκε πριν από το ταξίδι...Η προκαταρκτική αναφορά αποκάλυψη ότι και οι 4 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι για Covid19.”

Ως προς τη δυναμική της νέας παραλλαγής οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι η νέα παραλλαγή του Covid στην Μποτσουάνα διαθέτει «τρομακτικό» αριθμό μεταλλάξεων αναφέρει η independent. Είναι επίσης αυτή η παραλλαγή πιο μεταδοτική από την Delta σύμφωνα με Νοτιοαφρικανούς επιστήμονες και τις πρώτες μελέτες.

Η αντοχή της παραλλαγής στο εμβόλιο είναι άγνωστη. Η αντοχή των εμβολίων σε αυτήν την παραλλαγή είναι άγνωστη.

Τα δύο της χαρακτηριστικά -πολλές μεταλλάξεις και μεγάλη μεταδοτικότητα- θέτουν τη διεθνή κοινότητα σε επιφυλακή. Αυτές οι δύο ιδιαιτερότητες μπορούν δυνητικά να κάνουν την παραλλαγή κυρίαρχη.

Όπως συνέβη με την παραλλαγή Delta που ανακαλύφθηκε στην Ινδία και η οποία, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), μείωσε την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά της μετάδοσης της νόσου στο 40%.

Νοτιοαφρικανοί επιστήμονες λένε ότι ανησυχούν για την ικανότητα του ιού να “παρακάμπτει μέρη του ανοσοποιητικού μας συστήματος”, δήλωσε ένας άλλος ερευνητής της ομάδας. Καθηγητής Richard Lessells.

Όσο για τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων που θα μπορούσε να προκαλέσει ο ιός, «δεν έχουμε, μέχρι σήμερα, καμία γνώση για την παθογένεια αυτής της παραλλαγής γιατί υπάρχουν μόνο λίγα κρούσματα ακόμη», υπογράμμισε ο Olivier Véran, στη Brest.

Το Βελγικό Εθνικό Εργαστήριο λέει ότι η νέα παραλλαγή έχει σημαντικό πλεονέκτημα ανάπτυξης. “Αυτή η παραλλαγή θα μπορούσε ενδεχομένως να προκαλέσει ένα νέο παγκόσμιο κύμα λοιμώξεων.” (NRL)

Το ζήτημα είναι ότι η νέα μετάλλαξη εντοπίστηκε πάνω σε πλήρως εμβολιασμένους ανθρώπους.

Όταν αυτή θα αρχίσει να διαδίδεται σε όλο τον πλανήτη (που είναι ζήτημα χρόνου να γίνει) και θα γίνει αυτό και στην Ελλάδα, και αν αποδειχτεί ότι δεν υπάρχει καμία ουσιαστική προστασία εναντίον της, τι δικαιολογία θα πει η κυβέρνηση για να δικαιολογήσει τον εγκλεισμό της πλειοψηφίας των εμβολιασμένων στα σπίτια τους;

Και πως θα τους πείσει ότι θα πρέπει να κάνει τρίτη και τέταρτη και πέμπτη δόση για να ανακτήσουν την ελευθερία τους;

Μάλιστα εάν για κάθε μετάλλαξη δημιουργείται ένα καινούριο εμβόλιο, πως σκοπεύει να καθησυχάσει η κυβέρνηση τους πολίτες που θα πρέπει να βάλουν μέσα στον οργανισμό τους ιατρικά σκευάσματα που θα έχουν δοκιμαστεί τέσσερις με πέντε μήνες το πολύ;

Και γιατί οι πολίτες να την πιστέψουν; Και γιατί οι πολίτες για άλλη μία φορά να συνδέσου την πρώην αυτονόητη ελευθερία τους με τις εντολές-επιταγές της κυβέρνησης και των «ειδικών» της;

ΠΗΓΗ

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις