Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Βόλος: Σοκ για τον θάνατο 75χρονης που βρέθηκε μαχαιρωμένη στο υπόγειο - Πού στρέφονται οι υποψίες

 


Μαχαιρωμένη στο υπόγειο βρέθηκε 75χρονη γυναίκα που αναζητούνταν, τις προηγούμενες ημέρες, στον Βόλο.

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο μιας 75χρονης γυναίκας στον Βόλο, η οποία αγνοούνταν και βρέθηκε μαχαιρωμένη στο υπόγειο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε.

Η 75χρονη γυναίκα εντοπίστηκε σήμερα (06/11) νεκρή, ενώ όλα δείχνουν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι έρευνες των αστυνομικών στρέφονται στον βαφτισιμιό της 75χρονης.

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, αναφέρουν ως νούμερο ένα ύποπτο τον βαφτισιμιό της.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο 39χρονος άνδρας έχει συλληφθεί και φέρεται να έχει ομολογήσει το έγκλημα.
Η άτυχη 75χρονη, σύμφωνα με το magnesianews.gr, βρέθηκε νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε, στην περιοχή Καζανάκι της Νέα Ιωνίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 39χρονος φέρεται να πήγε στο σπίτι της την περασμένη Πέμπτη και να τη σκότωσε με περισσότερες από 20 μαχαιριές, ενώ το κίνητρο φέρεται να ήταν τα χρήματα.
Οι πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές αναφέρουν ότι η γυναίκα έφερε πολλαπλά τραύματα στο σώμα της και συγκεκριμένα, στον λαιμό, στο σώμα, αλλά και στο πρόσωπο, πιθανόν από αιχμηρό αντικείμενο.
Σύμφωνα με το MEGA, η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη γυναίκα νωρίς το απόγευμα, με δεκάδες μαχαιριές στο σώμα της, το οποίο ήταν τυλιγμένο σε μια κουβέρτα και το στόμα της κλειστό με ταινία.
Η άτυχη γυναίκα έμενε σε διαμέρισμα με τον γιό της, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.
Η 75χρονη γυναίκα, αγνοούταν από το πρωί της Πέμπτης, όταν έφυγε από το σπίτι της και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ίχνη αίματος στις σκάλες της πολυκατοικίας οδήγησαν σε έρευνα στο υπόγειο.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις