Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Σοκάρει η υπόθεση βιασμού 65χρονης στη Ρόδο: Μπήκε στο σπίτι της ενώ κοιμόταν - «Με έπιασαν ορμές»


 Σοκάρει η υπόθεση βιασμού γυναίκας στη Ρόδο. Ο κατηγορούμενος λέει πως «ένιωσε ορμές» και μπήκε στο σπίτι της, ενώ εκείνη κοιμόταν.

Σοκάρει 34χρονος που καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 14 ετών για τον βιασμό 65χρονης στη Ρόδο.

Ο άνδρας, που έχει αποδεχθεί τις κατηγορίες εναντίον του, απολογούμενος τη Δευτέρα ζήτησε συγχώρηση από την 65χρονη, και δήλωσε πως «τον έπιασαν οι ορμές του» για αυτό και προέβη σε αυτές τις πράξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», ο 34χρονος είπε πως το 2016 ταξίδευε από τον Πειραιά στην Κω με πλοίο της γραμμής, έχοντας μόνο χρήματα για το εισιτήριό του και για όσα θα κατανάλωνε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Τότε, αποφάσισε να πάει στη Ρόδο για να βρει έναν φίλο του και να του δανείσει χρήματα. Ο ίδιος δεν είχε και έτσι ο 34χρονος αναγκάστηκε να κάνει «δουλειές του ποδαριού». Ανέφερε, επίσης, ότι για ένα χρονικό διάστημα είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Βρέθηκε στο σπίτι της 65χρονης, καθώς όπως είπε, καθώς στην ίδια περιοχή διέμενε και αυτός όταν ήταν φοιτητής στη Ρόδο.

Είδε τη γυναίκα να παίρνει το κλειδί από ένα σημείο που το είχε κρυμμένο και να μπαίνει μέσα. Έφυγε για λίγο και μετά επέστρεψε στο ίδιο σημείο για «να παρακολουθήσει την 65χρονη στις ιδιαίτερες στιγμές που πιθανώς να είχε με τον σύντροφό της».
Ωστόσο, όταν κοίταξε από το παράθυρο, είπε πως την είδε να κοιμάται με τα εσώρουχά της, εικόνα που «ξύπνησε τις ορμές του».
«Κάθισα πολλές ώρες έξω από το σπίτι έως ότου αποφάσισα να μπω μέσα και να της μιλήσω» ανέφερε στο δικαστήριο. Πήρε το κλειδί, μπήκε μέσα και ενώ εκείνη κοιμόταν άρχισε να τη χαϊδεύει για περίπου πέντε λεπτά μέχρι να την ξυπνήσει.
Την ίδια ώρα, παραδέχθηκε πως είχε βγάλει τα δικά του ρούχα και είπε πως η 65χρονη «φώναξε μόνο βοήθεια».
«Δεν ήρθα να σας κάνω κακό, με "έπιασαν" οι ορμές μου και θέλω να συνουσιαστούμε» υποστήριξε ότι είπε στην 65χρονη, όταν ξύπνησε και τον είδε γυμνό μπροστά της.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως την επόμενη ημέρα πήγε και πάλι σπίτι της για να την αναζητήσει και να της ζητήσει συγγνώμη, αλλά δεν τη βρήκε.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις