Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Τάσος Ξιαρχό: Απειλεί να αυτοκτονήσει στο Μενίδι - Προηγήθηκε καταδίωξη


 Ο Τάσος Ξιαρχό απειλεί να αυτοκτονήσει στο Μενίδι. Τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο «επίκεντρο» καθώς προχώρησε σε χλευαστικά σχόλια για μία κοπέλα και το σώμα της.

Ο Τάσος Ξιαρχό απειλεί να αυτοκτονήσει, μετά από καταδίωξη που είχε με αστυνομικούς στο Μενίδι.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο, ενώ αναμένεται να φτάσει και διαπραγματευτής.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ώρες ο Ξιαρχό δέχεται έντονη κριτική μετά τα χλευαστικά του σχόλια για μία κοπέλα και τα κιλά της.

Ο γνωστός χορογράφος ανήρτησε μια σειρά ιστοριών στο Instagram από νυχτερινή του έξοδο σε εστιατόριο, όπου χλεύαζε μία κοπέλα που καθόταν στο διπλανό τραπέζι, για το σώμα της.

«Όταν είσαι παχύς, δεν φοράς οριζόντια ρίγα» ακουγόταν να λέει και έδειχνε τα ρούχα, αλλά και το πρόσωπο της κοπέλας, η οποία φαίνεται να αντιλαμβάνεται ότι ο Ξιαρχό τη βιντεοσκοπεί.

Η απάντηση της κοπέλας

Η νεαρή γυναίκα, καθώς είδε το story του τού απέστειλε μήνυμα γράφοντας:
«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δεν θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα σαν αδύνατος που είσαι να την φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου».
Καταλήγοντας του έγραφε «Να 'σαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να 'σαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη».
Η αντίδραση του Ξιαρχό, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, ήταν να... την κάνει μπλοκ!

Η «συγγνώμη» του

Μετά τον σάλο, ο χορογράφος, σε story που ανέβασε ζήτησε εν μέρει συγγνώμη, προκαλώντας νέα θύελλα αντιδράσεων.
«Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ», έγραφε, ενώ επιτέθηκε σε όσους τον κατηγόρησαν δημόσια συμπληρώνοντας: «Παρ΄ όλα αυτά δεν αναγνωρίζω το ότι ο κάθε ένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιοδήποτε όταν πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο».
Σαν να μην έφτανε αυτό, αργότερα έβαλε και μια δημοσκόπηση για το πόσοι έχουν σχολιάσει κάποιον για τα κιλά, τα ρούχα ή την εμφάνισή του.
Όπως υποστήριζε, «εάν γράψεις όχι αλλά το έχεις κάνει τότε ζεις ψεύτική ζωή», ενώ «αν πεις ναι και το έχεις κάνει τότε είσαι άνθρωπος και έκανες λάθος».
«Το θέμα είναι ζήτησες συγγνώμη;» κατέληγε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις