Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Το τέρας του Ολοκληρωτισμού εξαπλώθηκε στη Γερμανία: «Ναι» σε υποχρεωτικό εμβολιασμό και lockdown για όλους

 


Ζούμε το τέλος της ελευθερίας του ανθρώπου, με τα κράτη στα οποία η αντίσταση του κόσμου είναι μηδαμινή να παίρνουν αυταρχικά μέτρα κατά το δοκούν. 

Στη Γερμανία, στην οποία οι πολίτες δεν έχουν πραγματοποιήσει καμία μαζική διαδήλωση εδώ και αρκετό καιρό, ετοιμάζεται να επιβάλλει ακόμα πιο αυστηρά μέτρα, μέτρα παρόμοια με αυτά της Αυστρίας. 

Γιατί; Γιατί πολύ απλά βλέπει ότι μπορεί, λόγω της μηδενικής αντίδρασης που υπάρχει, κάτι που για παράδειγμα δεν γίνεται σε άλλες χώρες της κεντρικής Ευρώπης, όπως πχ. η Ολλανδία. 

Το Συμβούλιο Ηθικής στη Γερμανία είχε γνωμοδοτήσει προ λίγων μηνών αρνητικά για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του Covid-19, παρόλα αυτά μετά και από τις εξελίξεις στην Αυστρία κάνει δεύτερες σκέψεις, ενώ παράλληλα υπάρχουν και εισηγήσεις για ολικό lockdown και για εμβολιασμένους και για ανεμβολίαστους (να σημειώσουμε ότι κάτι τέτοιο ήδη ανακοινώθηκε στην Βαυαρία).

«Το σκεφτόμαστε πραγματικά διότι βλέπουμε τους αριθμούς να ανεβαίνουν και αυτό που αντιμετωπίζουμε τώρα είναι μια ιδιαίτερα οξεία κρίση», δήλωσε η αναπληρώτρια πρόεδρος του Συμβουλίου Ηθικής, Σουζάνε Σράιμπερ, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο RTL, σε ό,τι αφορά το ζήτημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού στη Γερμανία.

Υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού τάσσεται και η επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Πράσινων στη Γερμανία, η Κάτριν Γκέρινγκ – Έκαρτ, καθώς αυξάνονται ραγδαία τα κρούσματα στη χώρα, αφού μόλις χθες Τρίτη (23.11.2021), το ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ ανακοίνωσε 66.884 νέα κρούσματα covid-19 και 335 θανάτους στη χώρα.

Μάλιστα, το προηγούμενο 24ωρο στη Γερμανία, οι νεκροί λόγω των επιπλοκών του κορωνοϊού «άγγιξαν» τους 100.000, με την Κάτριν Γκέρινγκ – Έκαρτ να δηλώνει ότι τα συνεχή lockdown και οι περιορισμοί των κοινωνικών επαφών είναι μεγαλύτερος εξαναγκασμός από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

«Δεν είναι μια πρόταση για τώρα», επεσήμανε η Γκέρινγκ – Έκαρτ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Deutschlandfunk, και εξήγησε ότι αρχικά ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα αφορά για παράδειγμα τους οίκους ευγηρίας και τους υγειονομικούς προκειμένου να προστατευθεί ο πιο ευάλωτος πληθυσμός. Η υιοθέτηση του υποχρεωτικού εμβολιασμού δεν θα σημαίνει ότι αυτός θα ελέγχεται από την αστυνομία, πρόσθεσε η Γκέρινγκ- Έκαρτ.

Ήδη Γερμανοί συνταγματολόγοι σηματοδοτούν την απαρχή της επίσημης επιβολής υγειονομικής τυραννίας και καθεστώτος Απαρτχάιντ, καθώς υποστηρίζουν ότι «η ελευθερία των ανεμβολίαστων τελειώνει εκεί που απειλείται η ζωή και η υγεία των υπολοίπων πολιτών».

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις