Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Θανατικό χωρίς προηγούμενο: Άρρωστοι και υγιείς «σβήνουν» μετά το εμβόλιο - Τι λένε οι αριθμοί

 


Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα θανατικό χωρίς προηγούμενο, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις περισσότερες χώρες του κόσμου. 

Από τον Μάρτιο και μετά υπάρχει μια ραγδαία αύξηση θανάτων, η οποία δεν οφείλεται στον Covid-19, ή για να είμαστε ακριβείς δεν οφείλεται μόνο στον Covid-19, και παγκοσμίως το ερώτημα είναι: «Τι συμβαίνει;»

Οι Βρετανοί το έχουν αποδώσει κυρίως στο lockdown, στην κατάρρευση του ΕΣΥ και στην ψυχολογία του κόσμου, λόγω της τρομοκρατίας των ΜΜΕ. Στην Βρετανία, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, έχουν καταγραφεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες περίπου 10.000 παραπάνω θάνατοι από το αναμενόμενο, θάνατοι μη Covid-19. 

Παρόμοια είναι η κατάσταση και στην Κύπρο, εκεί που σύμφωνα με τον επιδημιολόγο Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη, αυξήθηκαν οι θάνατοι μετά το 2ο και 3ο εξάμηνο του 2021. 



Τα ίδια και στην Ελλάδα, εκεί που σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ φέτος έχουν καταγραφεί 11.843 περισσότεροι θάνατοι από το 2020, με τον καρδιολόγο Κ.Αρβανίτη να υποστηρίζει σε πρόσφατη συνέντευξη του στο pronews.gr ότι «τρέχει» θανατικό με 20.000 νεκρούς τον χρόνο.

Στην ίδια συνέντευξη είχε δώσει ως πιθανά αίτια του θανατικού την παρατεταμένη καραντίνα (όπως και οι Βρετανοί) και τον μαζικό εμβολιασμό, καθώς είχε τονίσει ότι η αύξηση των θανάτων ξεκίνησε μετά τον Μάρτιο, δηλαδή αφότου ξεκίνησε να εμβολιάζεται μαζικά ο ελληνικός πληθυσμός. 

Δείτε τα διαγράμματα του Κ.Αρβανίτη για την υπερβάλλουσα θνητότητα
Σοκ με πολλούς θανάτους 

Τις τελευταίες ημέρες έχουν καταγραφεί αρκετοί θάνατοι εμβολιασμένων ανθρώπων, άλλοι είχαν προβλήματα υγείας, άλλοι ήταν υγιείς. 

Μόνο το 24ωρο είχαμε δύο θανάτους διάσημων, οι οποίοι είχαν εμβολιαστεί. Η τραγουδίστρια Χριστιάνα που μεσουρανούσε την δεκαετία του 70' και έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια, αλλά και ο 41χρονος σχεδιαστής και ιδρυτής της μάρκας Off-White, Virgil Abloh, ο οποίος επίσης έδινε μάχη με τον καρκίνο, αλλά φαίνεται ότι τον έλεγχε. 

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο αναπληρωτής καθηγητής βιοχημείας του τμήματος φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς είχε πει προσφάτως ότι «αρχίζει να μελετάται παγκοσμίως το ενδεχόμενο μετά τον εμβολιασμό να έχουμε επιδείνωση κάποιων αυτοάνοσων ή κάποιων μορφών καρκινογένεσης. Αυτό πρέπει να μελετηθεί καλύτερα, να περιμένουμε τα δημοσιευμένα αποτελέσματα για να το διατυπώσουμε με ευκρίνεια».

Φυσικά υπάρχει και ο θάνατος της 48χρονης Μαργαρίτας Ζήκου, η οποία ήταν υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων με το ΚΙΝΑΛ στις τελευταίες εκλογές και είχε κάνει αναρτήσεις υπέρ του εμβολίου λίγο καιρό πριν πεθάνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 48χρονη μετά από τη διάγνωση ενός καρδιολογικού προβλήματος, επρόκειτο να υποβληθεί σε επέμβαση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, υπέστη ανακοπή μέσα στο νοσοκομείο και κατέληξε.

Από καρδιακό πρόβλημα, και συγκεκριμένα από περικαρδίτιδα, πέθανε την προηγούμενη εβδομάδα και μια 40χρονη εκπαιδευτικός από την Πάτρα, η οποία είχε κάνει τον Ιούλιο το σκεύασμα της Johnson & Johnson και λίγο πριν πεθάνει βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Αλλά και ο 68χρονος, τριπλά εμβολιασμένος, πρώην Αγιος Πρωτεπιστάτης του Αγίου Όρους, πέθανε από ανακοπή καρδιάς και καταχωρήθηκε ως νεκρός Covid-19 γιατί μετά την τρίτη δόση είχε βρεθεί θετικός στον ιό. 

Ως θάνατος Covid-19 καταχωρήθηκε και αυτός της 56χρονη φιλολόγου από τη Λάρισα, η οποία νόσησε δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό της και στη συνέχεια πέθανε. 

Και φυσικά αυτοί οι θάνατοι δεν είναι οι μόνοι, απλώς αναφέρουμε ενδεικτικά ορισμένους που έλαβαν χώρα τα τελευταία 24ωρα και είδαν το φως της δημοσιότητας. 

Είναι πολλές οι συμπτώσεις για να είναι απλά συμπτώσεις! 

Την ίδια ώρα -όπως παραδέχθηκε επίσημα η κυβέρνηση- στην Ελλάδα καταχωρούν πολλούς θανάτους ως θανάτους Covid-19, παρόλο που πιθανότατα ο κορωνοϊό δεν έχει καμία σχέση. Άραγε γι' αυτούς τους θανάτους που αναφέραμε καταχωρείται κίτρινη κάρτα; 

Η EudraVigilance έδωσε στη δημοσιότητα τα νέα στοιχεία για τους θανάτους μετά το εμβόλιο, σύμφωνα με τα οποία έχουν καταγραφεί 31.014 θάνατοι και 2.890.600 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού έως τις 20 Νοεμβρίου, τα στοιχεία αφορούν μόνο τις χώρες της ΕΕ. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη και ένα θανατικό το οποίο «χτυπά» εμβολιασμένους αθλητές. 



ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις