Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

«Σκότωσα τη γυναίκα μου»: Έγκλημα σοκ στη Θεσσαλονίκη - Έσφαξε τη σύζυγό του και παραδόθηκε

 


Άλλη μια δολοφονία σημειώθηκε την Ελλάδα, καθώς ένας 49χρονος ομογενής από την Αρμενία ομολόγησε πως δολοφόνησε τη σύζυγό του, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της τοπικής ιστοσελίδας thestival.gr, ο ομογενής από την Αρμενία πήγε στους δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ που βρίσκονταν μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα του Λευκού Πύργου και ομολόγησε την πράξη του.

Εν συνεχεία, ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος και η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από αστυνομικούς που μετέβησαν στο σπίτι, στην περιοχή της Πολίχνης.

Χαρακτηριστικά, η 48χρονη γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός της και την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

«Παιδιά, σκότωσα τη γυναίκα μου» 

«Παιδιά, σκότωσα τη γυναίκα μου» είπε ο δράστης και οι ένστολοι τού πέρασαν αμέσως χειροπέδες.

Σήμερα αναμένεται να εκκινήσει η διαδικασία της νεκροψίας-νεκροτομής στη γυναίκα για να διαλευκανθεί η αιτία του θανάτου της.

Το τοπικό μέσο ενημέρωσης grtimes.gr, αναφέρει πως η γυναίκα φέρει τραύματα με μαχαίρι στον θώρακα και στα πόδια και σημειώνει πως το φονικό όπλο, ένα μαχαίρι, εντοπίστηκε στο διαμέρισμα. Οι πληροφορίες ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί από επίσημη πηγή.

Εντός της ημέρας ο 49χρονος μπορεί να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για την απολογία του.

Τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα μέχρι αυτή την ώρα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει αναφέρει διάφορα στην αστυνομία, ενώ έχει ζητήσει να ενημερωθεί και το 20χρονο παιδί του.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις