Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Θρίλερ με τον Φετουλάχ Γκιουλέν – (TON ΕΦΑΓΑΝ;) Φήμες ότι βρέθηκε νεκρός στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ


 Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες και αφορά τον Φετουλάχ Γκιουλέν, καθώς διακινείται η πληροφορία ότι ο ορκισμένος εχθρός του Ταγίπ Ερντογάν που ζει αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ, βρέθηκε νεκρός στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ από δηλητηρίαση.

Όπως μετέδωσε το Mega, πληροφορίες θέλουν τον Γκιουλέν να δηλητηριάστηκε και ο άνθρωπος που ευθύνεται γι’ αυτό είναι επίσης νεκρός. Ο Γκιουλέν, ο μουσουλμάνος ιεροκήρυκας ζει από το 1999 απομονωμένος στα Ποκόνος, μια ορεινή και δασώδη περιοχή της Πενσιλβάνια στις βορειοανατολικές ΗΠΑ.

Φυλάσσεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας καθώς η τουρκική κυβέρνηση τον έχει στοχοποιήσει, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον σχεδιασμό της αποτυχημένης απόπειρας στρατιωτικού πραξικοπήματος του 2016 εναντίον της κυβέρνησης του Ταγίπ Ερντογάν. Ο ίδιος ο Γκιουλέν αρνείται τις κατηγορίες.

Όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν φόβοι τόσο για τη ζωή του όσο ακόμη και για ενδεχόμενο απαγωγής, προκειμένου να τον φέρουν στην Τουρκία και αν δικαστεί. Οι πληροφορίες που διακινούνται ερευνώνται αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη αναφορά στον κατάλογο συμβάντων της τοπικής αστυνομίας ούτε στον τοπικό Τύπο, επισημαίνει το ρεπορτάζ του Mega.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις