Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Τι θα συμβεί εάν κάνετε σεξ κάθε μέρα (και τι αν κάνετε λιγότερο συχνά)


 Tο σεξ είναι απόλαυση και μπορεί να έχει πολλά οφέλη τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Μάλιστα η επίτευξη ενός οργασμού έχει τη δυνατότητα να ανακουφίσει το άγχος, να αυξήσει την ευτυχία, να μειώσει την αρτηριακή πίεση, καθώς και να φέρει πιο κοντά το ζευγάρι.

Τι θα συμβεί όμως εάν κάνετε 7 φορές την εβδομάδα σεξ; 

Εάν κάνετε κάθε μέρα σεξ τότε σας δίνουμε συγχαρητήρια, αφού όχι μόνο χαίρεστε τις ευεργετικές ιδιότητες, αλλά επίσης είστε και οι πιο χαρούμενοι άνθρωποι του κόσμου.

Εξάλλου δεν είναι λίγες οι έρευνες που υποστηρίζουν ότι το σεξ  παρέχει τόσο σωματικά όσο και ψυχικά οφέλη. Από τη διατήρηση της υγείας της καρδιάς, την αύξηση της ανοσίας μέχρι τη βελτίωση της διάθεσης και γενικότερα της ψυχικής υγείας.

Τι γίνεται όμως εάν κάνετε σεξ από μια φορά έως και έξι φορές την εβδομάδα;

Μια φορά την εβδομάδα. Βελτιώνεται η διάθεσή σας και η ποιότητα του ύπνου. Όταν κάνετε σεξ μια φορά την εβδομάδα εκκρίνεται μια ουσία που είναι γνωστή για τις χαλαρωτικές ιδιότητες.

Δυο φορές την εβδομάδα. Όσοι έχουν εντάξει στη ζωή τους δυο φορές την εβδομάδα το σεξ έχουν καλύτερο ανοσοποιητικό σύστημα, με αποτέλεσμα να θωρακίζουν την άμυνα του οργανισμού τους.

Τρεις φορές την εβδομάδα. Μελέτες έχουν δείξουν ότι όσοι έχουν καλή σεξουαλική ζωή, μειώνουν τις πιθανότητες εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων. Περισσότερο σεξ σημαίνει καλή και γερή καρδιά.

Τέσσερις φορές την εβδομάδα. Εάν κάνετε σεξ τέσσερις φορές μέσα στην εβδομάδα έχετε αλαβάστρινη επιδερμίδα και δείχνετε μέχρι και 4 χρόνια νεότεροι.

Πέντε φόρες την εβδομάδα. Βελτιώνετεαι η εξωτερική σας εμφάνιση. Το σεξ αναζωογονεί, δίνει ενέργεια και αυξάνει την αυτοπεποίθηση σας. 

Έξι φορές την εβδομάδα. Θα γίνετε πιο έξυπνοι αφού αυξάνεται η ροή του αίματος και η έκκριση ουσιών που βοηθάνε την αντίληψη και την οξυδέρκεια.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις