Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΜΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ

 


Μην έχοντας άλλη επιλογή από το να επιμείνουν ακόμα περισσότερο στον πρωταρχικό σκοπό του να ξεκινήσουμε όλοι τις γονιδιακές θεραπείες τους, εξαπέλυσαν ένα νέο κύμα αντινοητικών πιέσεων όπου εκκλησιαστικοί ηγέτες, πολιτικοί και “ειδικοί” συγχρονίστηκαν σαν μια καλοδουλεμένη μπάντα άλλοτε ανταλλάσσοντας φιλοφρονήσεις, άλλοτε παίζοντας σκετσάκια συγκρούσεων που λειτουργούν διχαστικά και άλλοτε εκφοβίζοντας και άρα όλοι μαζί αντηχώντας ένα σκοπό… διαβολικό. Και την ώρα που απέβαλλαν τους ανυπότακτους από σχεδόν τα πάντα, ζούμε στην παρανοϊκή κατάσταση αφ’ενός μεν να προσπαθούν να τους αποκλείσουν από κυριολεκτικά τα πάντα αφ’ετέρου δε να μας γνωστοποιούν ότι κατάλαβαν πως τελικά οι εμβολιασμενοι κολλάνε αρα οι δυο δόσεις (κάποτε) της ελευθερίας δεν κάνουν και ιδιαίτερη διαφορά (πλέον)!

Κι αυτό διότι μας λένε ότι δεν είναι μόνο η Ελλάδα στο κόκκινο αλλά και πολλές χώρες στην Ευρώπη με πολυ μεγαλύτερα μπολιαστικά ποσοστά πράγμα που τους κάνει τελικά να συμπεραίνουν πως αυτό που κατάφερε να ανισχυροποιήσει αυτό το πανίσχυρο όπλο είναι αυτοί που δεν το χρησιμοποίησαν! Επειδη λοιπόν ο λόγος που οι μπολιασμένοι νοσούν και πεθαίνουν είναι το ότι δεν έκαναν ακόμα την τρίτη δόση, ως καλοί πολίτες δεν θα πρέπει να ανησυχούν ότι θα μείνουν αθωράκιστοι καθώς πρώτον η τρίτη δόση θα εγκριθεί για όλους άνω των 18 ενώ οι δυο πρώτες έχουν γίνει ήδη σε σχεδόν 1 εκατομμύριο παιδιά κάτω των 12 ετών στις ΗΠΑ.

Αλλά βέβαια η μονιμοποίηση των τρυπημάτων ενάντια στον ιό αυτό που θα παραμείνει πακέτο και με αυτό της γρίπης σύμφωνα με τον μπιλ γκέιτς δεν αναμένεται να είναι οι μοναδικές αναγκαίες ασπίδες για την επιβίωση μας καθώς αυτή τη φορά προέβλεψε βιοτρομοκρατικές επιθέσεις από κακούς ανθρώπους που μπορεί να διασπείρουν τεχνητούς ιούς. Μιλώντας και πράττοντας πάντα για να μας προστατέψουν. Αυτοί που δε στέκονται λεπτό χωρίς να συνωμοτούν για το πώς θα επιβληθούν ακόμα περισσότερο στην ανθρωπότητα. Σε έναν κόσμο που όπου κι αν κοιτάξεις, από το υπέδαφος ως τους ουρανούς είναι όλα υστερικά ελεγχόμενα και δεν μένει χαραμάδα για το καλό να επεκταθεί. Ακόμα κι εκεί ο δρόμος του Θεού, η δροσερή πνοή ελευθερίας του πνεύματος μας δίνει τη διέξοδο να μετουσιώνουμε την αγάπη και να ζούμε ακόμα και τώρα αρμονικά, διατηρώντας την ακεραιότητα μας, πηγαίνοντας όλο και πιο κοντά Του.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις