Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

TOYPKIA: Χαμός με tweet ότι πέθανε ο Ερντογάν (vids)

 


Η είδηση εν τέλει αποδείχθηκε πως δεν ισχύει

Ένα tweet το οποίο έλεγε ότι πέθανε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δημοσιεύθηκε σήμερα στις 04:30 τα ξημερώματα.

Το tweet αυτό, όπως είναι λογικό ξεσήκωσε πολύ κόσμο, ωστόσο στη συνέχεια αποδείχθηκε πως η είδηση δεν ήταν αληθής όπως ανέφερε το sigmalive. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας απευθύνοντας μήνυμα προς τους νέους επιχειρηματίες που διοργάνωσε ο γιος του Μπιλάλ είπε:

«Σε μια εποχή που ο πληθυσμός των δυτικών χωρών αρχίζει να γερνάει και τα προβλήματα εκπαίδευσης και υποδομής δεν έχουν ακόμη επιλυθεί στην Ανατολή, η χώρα μας, η Τουρκία, έχει φτάσει σε ένα σημείο να κοιτάζει το μέλλον της με ελπίδα, αντλώντας τη δύναμη της από τη νεολαία της. Κάθε εμπειρία και κάθε αντιξοότητα που έχουμε βιώσει ενισχύει την αποφασιστικότητα του έθνους μας να επιτύχει τους στόχους του».

Το τελευταίο διάστημα, υπάρχει μια έντονη φημολογία που λέει πως η υγεία του Τούρκου Προέδρου δεν είναι και στο καλύτερο στάδιο, και ταυτόχρονα έχει ανέβει ένα βίντεο το οποίο απεικονίζει τον ίδιο να περπατά με δυσκολία μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις