Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Τράπεζα Πειραιώς: Ξεκινά νέα εθελούσια με «ταβάνι» τα 200.000 ευρώ – Ποιους εργαζόμενους αφορά


 Σε νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου προχωρά η Τράπεζα Πειραιώς με την αποζημίωση να φτάνει στο αρκετά υψηλό ποσό των 200.000 ευρώ δεδομένου ότι στις περισσότερες εθελούσιες των τελευταίων χρόνων οι τράπεζες είχαν συνήθως «ταβάνι» τα 150.000 ευρώ.

Το εν λόγω πρόγραμμα απευθύνεται σε συγκεκριμένες μονάδες και σε εργαζόμενους που πληρούν καθορισμένα κριτήρια και «έχει σχεδιαστεί με τρόπο κοινωνικά υπεύθυνο και περιλαμβάνει σημαντικές παροχές για τον εργαζόμενο που θα το επιλέξει και την οικογένεια του, ώστε να τους προσφέρει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος» αναφέρει η τράπεζα.

Οι δύο επιλογές για τους ενδιαφερόμενους

Οι εργαζόμενοι που θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα μέχρι τις 15 Νοεμβρίου θα πριμοδοτηθούν με επιπλέον αποζημίωση. To πρόγραμμα δίνει δύο επιλογές, αυτό της άμεσης αποχώρησης και αυτό της μακροχρόνιας άδειας.

Ειδικότερα, το νέο πρόγραμμα απευθύνεται:

-σε μονάδες που το κύριο αντικείμενο τους περιορίζεται λόγω των μεταβολών στο λειτουργικό μοντέλο της τράπεζας, συνέπεια των τεχνολογικών εξελίξεων και της ψηφιοποίησης

-σε εργαζόμενους που απασχολούνται σε γεωγραφικές περιοχές όπου παρατηρείται αναντιστοιχία μεταξύ των αναγκών της αγοράς και της υφιστάμενης στελέχωσης.


Αναλυτικά οι όροι της εθελούσιας:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις