Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Τρίκαλα: «Η κόρη μου έπαθε μεγάλο σοκ, δεν θέλει να βγει από το σπίτι», λέει η μητέρα της 15χρονης για το ροζ βίντεο - Τι υποστηρίζει ο 20χρονος που κατηγορείται ότι το διέρρευσε


 Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η 15χρονη από τα Τρίκαλα και η μητέρα της από τη στιγμή που έφτασε στα χέρια τους ένα βίντεο όπου φαίνεται η κοπέλα και ένας 20χρονος να κάνουν σεξ, το οποίο, όπως καταγγέλλουν, διέρρευσε ο ίδιος ο νεαρός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Τώρα το μάθαμε, από συμμαθητές της κόρης μου και το είπαν στην κόρη μου. Δεν ήξερε τίποτα η κόρη μου. Έπαθε μεγάλο σοκ, και εμείς σαν οικογένεια. Εγώ το είδα το βίντεο, καλύτερα να μην το είχα δει καθόλου» αναφέρει η μητέρα της μιλώντας στην εκπομπή TLive του Alpha.

«Η κόρη μου είναι χάλια, αγχωμένη, ντροπιασμένη, δεν θέλει να βγει από σπίτι, ήθελε να αυτοκτονήσει την ημέρα που το μάθαμε» συμπληρώνει η μητέρα η οποία πήγε στην Αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων με δικηγόρους για να καταθέσουν το επίμαχο βίντεο.

Όσο για το τι λέει ο 20χρονος για τις κατηγορίες, «Δεν δέχθηκε ούτε αυτός ούτε η οικογένειά του, ο πατέρας του άρχισε να βρίζει. Έχω πάθει σοκ» αναφέρει η μητέρα.

«Έχουν γεμίσει τα σχολεία των Τρικάλων με το επίμαχο βίντεο»

«Ένα κορίτσι 15 χρονών διαπομπεύθηκε με τον χειρότερο τρόπο καταγγελία εδώ και αρκετές μέρες, δεν υπήρξε αυτόφωρη διαδικασία. Η κατάσταση συνεχίστηκε σε τραγικό βαθμό, έχουν γεμίσει όλα τα σχολεία των Τρικάλων με το επίμαχο βίντεο που κατέληξε να φτάσει στα χέρια της μητέρας. Έχει άρνηση να βγει να κυκλοφορήσει και έχει αυτοκτονικές τάσεις» αναφέρει ο δικηγόρος της 15χρονης, Δημήτρης Σαμαρτζής.

Από την πλευρά του ο 20χρονος υποστηρίζει ότι δεν απεικονίζεται στο βίντεο, ότι δεν το τράβηξε ο ίδιος αλλά ούτε και το διακίνησε, ρίχνοντας τις ευθύνες στις φίλες της 15χρονης. «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι το βίντεο δεν έχει διαρρεύσει από εμένα. Όλα τα έχουν κάνει οι φίλες της 15χρονης. Περιμένω να με καλέσει η αστυνομία να πάω για κατάθεση για να δώσω ονόματα. Μια φορά τη γνώρισα τη 15χρονη και μια φορά βρεθήκαμε πριν από αρκετούς μήνες και δεν την ξαναείδα» αναφέρει.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις