Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

VIDEO NTOKOYMENTO - AYTO EINAI H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ; Τρομοκρατία, φακέλωμα και χαφιεδότσουρμο… – Για την ΕΛ.ΑΣ. ήταν άλλη μια μέρα στη δουλειά!

 


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ;

Περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας και τρομοκρατίας κατέγραψε δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη λίγο πριν από την πορεία του Πολυτεχνείου στην πόλη.

Συγκεκριμένα τέσσερα – πέντε άτομα με κουκούλες, σακίδια στην πλάτη και περιβολή που αντιγράφει αυτήν των λεγόμενων «αντιεξουσιαστών», περικυκλώνουν έναν νέο, απαιτώντας να τους ακολουθήσει για έλεγχο στοιχείων.

Όταν αυτός αντιδρά, επικαλούμενος και το παρουσιαστικό τους, που δεν παραπέμπει σε αστυνομικούς, εμφανίζεται ο επικεφαλής της ομάδας, που του αποκαλύπτει ότι είναι ασφαλίτες, θα τον ελέγξουν και θα τον αφήσουν. Σε όλη τη διάρκεια του περιστατικού, γίνεται προσπάθεια από άλλους της ασφαλίτικης ομάδας να εμποδίσουν την καταγραφή με κάμερα.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Ασφαλίτες προσπαθούν να εκφοβίσουν έναν διαδηλωτή που κατευθύνεται προς το σημείο της συγκέντρωσης, κάνουν πίσω όταν βλέπουν τη δημοσιογραφική κάμερα και αλλάζουν τροπάριο, λέγοντας πως πρόκειται απλά για έναν “τυπικό, καθημερινό έλεγχο”, που μπορεί να γίνει μάλιστα και με την παρουσία του δημοσιογράφου -αφού είδαν πως δεν τους βγαίνει το αρχικό σχέδιο και ακυρώθηκαν τα πλάνα τους.

TO BINTEO AΠO TO PROFIL ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Chris Avramidis ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ!



ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


1 σχόλιο:

sotos206 είπε...

Χαφιεδες.... Ρουφιάνοι... Ταγματασφαλιτες

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις