Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Γιώργος Θεοφάνους: Είδα την μάνα του Παντελή Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου


 Καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα” βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε τη νύχτα που σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης ενώ αποκάλυψε και ένα περιστατικό με την μητέρα του τραγουδιστή που τον σόκαρε.

“Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης” είπε ο Γιώργος Θεοφάνους εξηγώντας: “Πήγε στην Κύπρο κι έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι, που έλεγε για μια γκόμενα στα Κατεχόμενα. Έκανα μια επιστολή στα media την επόμενη μέρα. Ο Παντελής πάντα ερχόταν και με άκουγε, πάντα του έδειχνα μικρόφωνο, πάντα τραγουδούσε. Με ρώτησαν πολλές φορές τη γνώμη μου για τον Παντελή και πάντα έλεγα τις καλύτερες κουβέντες”.

“Σε εκείνη την επιστολή έγραφα ακριβώς αυτό, επειδή δεν έχεις ζήσει τον πόλεμο του ’74, που εγώ τον έζησα, θεωρώ ότι είναι κακή σου στιγμή. Πάρ’ το πίσω, του τύπου… γράφεις τόσες επιτυχίες, δεν έχεις ανάγκη. Δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ο άλλος που έχει τη μάνα του στα Κατεχόμενα, έχει το σπίτι του από ‘κει, παθιάζεται με αυτό. Η δικιά μου η γενιά παθιάζεται με εκείνο το πράγμα” πρόσθεσε ο Γιώργος Θεοφάνους.

“Σας δίνω κανονικά το στόρι γιατί δεν τον έχω ξαναπεί ποτέ αυτό. Έρχεται η κουμπάρα μου που ήταν υπεύθυνη για τον Παντελή και μου λέει “μίλησα με τον Παντελή και θα το αποσύρει το τραγούδι αύριο και θα ζητήσει και συγγνώμη”. Και λέω όχι να ζητήσει συγγνώμη, απλά συνοπτικά, να τελειώνει το θέμα. Και το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε ότι σκοτώθηκε”, ανέφερε ο συνθέτης αποκαλύπτοντας και ένα περιστατικό που σόκαρε την Κατερίνα Καινούργιου.

“Μετά είδα τη μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου. Να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο που πέρασε. Έκλαιγα όλη τη μέρα και έλεγα γιατί; Τα είχε με εμένα και τη Φαίη! Η Φαίη είχε περάσει πολύ δύσκολα” είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις