Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Βασίλης Τερλέγκας: Νιώθω πολύ άντρας για να κάνω μπότοξ


 Για όλους και για όλα μίλησε ο Βασίλης Τερλέγκας, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Τι λες τώρα”, από την παιδική του ηλικία έως και τις αισθητικές επεμβάσεις.

“Τι να πειράξω; Μπότοξ; Νιώθω περισσότερο άντρας απ’ ό,τι νομίζεις για να κάνω μπότοξ. Ας κάνουν οι άνδρες, εγώ δεν το ‘χω”, δήλωσε χαρακτηριστικά όσον αφορά στις επεμβάσεις ενώ για την αύξηση βάρους του σημείωσε: “Δεν αθλούμαι. Είμαι ο μεγαλύτερος τεμπέλης όλων των εποχών. Από το κρεβάτι στο ψυγείο πήγαινα γι’ αυτό πήρα 25 κιλά” είπε ο αγαπητός λαϊκός τραγουδιστής. “Δεν το είχα ποτέ, πήγαινα 2,5 ώρες με τα πόδια στο σχολείο και 2,5 να γυρίσω, πέντε. Μόλις έφυγα εγώ βάλανε λεωφορείο” αστειεύτηκε.

Όσον αφορά στην ιστορία πίσω από τη μεγάλη του επιτυχία “Όσο θα παίρνω τις στροφές” τόνισε: “Μια μέρα ήμουν στο καμαρίνι μου κι έρχεται ένας άγνωστος που μου δίνει ένα τραγούδι. Πάω σπίτι και βάζω τη μουσική. Και μου κάθεται η μουσική έμπνευση, εκείνη την ώρα ο Θεός, δεν ξέρω τι έγινε εκείνη την ώρα, και βγήκε αυτή η μουσική”

Στην ερώτηση από πόσο χρονών αντιλήφθηκε ότι θέλει να γίνει τραγουδιστής, είπε: “Απ’ ό,τι μου είπε η μητέρα μου όταν γεννήθηκα. Στο νοσοκομείο των Καλαβρύτων κάτω από τη λάκα του ΚΑΠΗ που οι Γερμανοί σκότωσαν 1.300 συνολικά με τα χωριά γύρω γύρω, μπορεί να άκουγα και τις φωνές των ανθρώπων που σκότωσαν οι Γερμανοί και έκλαιγα. Το κλάμα μου ήταν γαργαλητό μου είπε η μάνα μου. Εγώ δεν το θυμάμαι, ήμουν μικρός” γέλασε ο Βασίλης Τερλέγκας.

πως το κλάμα μου ήταν γαργαλητό. Πριν γίνω τραγουδιστής δούλευα σε ξενοδοχείο αλλά έσπασα τα πιάτα και με έδιωξαν».

Για την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του είπε “κάθε στιγμή είναι στιγμή μου”

“Δεν έχω νιώσει σταρ, αλλά από τα πολλά αυτόγραφα είχα βγάλει γάγγλιο στο χέρι. Απέχω από τις μεγάλες πίστες γιατί δε με πίστεψε κανένας. Μεγάλος επιχειρηματίας ήρθε και μου είπε ότι δεν με θέλουν οι συνάδελφοί μου… Η μεγαλύτερη επιτυχία που έχω κάνει μέχρι τώρα είναι οι εχθροί μου. Με περιμένουν κανονικότατα και με την καραμπίνα. Και έκανα χρήματα και έκανα και έφαγα και έμεινα στον άσο… Κορινθίας. Και δεν μπορούσα να πληρώσω λογαριασμό, ούτε παπούτσια να πάρω” παραδέχτηκε για τα οικονομικά του προβλήματα.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις