Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

(video) Λαμία: Δάσκαλος πλάκωσε στο ξύλο πατέρα μαθητή μέσα σε σχολείο


 Ο εκπαιδευτικός επιχείρησε με πολύ άσχημο τρόπο να επιβάλλει τιμωρία σε μαθητή πιάνοντάς τον βίαια από την μπλούζα και σέρνοντάς τον έξω από την τάξη. Μάλιστα πρόκειται για ένα παιδί που πρόσφατα βίωσε την απώλεια της μητέρας του. Ο πατέρας πήγε στο σχολείο για να μάθει τι είχε συμβεί και ο δάσκαλος τον πλάκωσε στο ξύλο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (11/11) σε δημοτικό σχολείο της Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, ο εν λόγω «εκπαιδευτικός» που έχει έρθει από άλλο μέρος στη Λαμία και τη Φθιώτιδα, συμπεριφέρθηκε βίαια σε μικρό μαθητή που πρόσφατα μάλιστα βίωσε και την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, με αποτέλεσμα το παιδί να φοβηθεί και να βάλει τα κλάματα.

Όταν ο πατέρας πήγε στο σχολείο για να ενημερωθεί και να ζητήσει εξηγήσεις για την απαράδεκτη συμπεριφορά του εκπαιδευτικού, ο τελευταίος τον χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές προκαλώντας του πρόβλημα στη μέση και στέλνοντάς τον στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Το σοβαρότατο περιστατικό σημειώθηκε στο διάδρομο του σχολείου, μπροστά στα μάτια κάποιων παιδιών και ευτυχώς επενέβη άλλος εκπαιδευτικός για να το σταματήσει.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις