Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Βίντεο ντοκουμέντο από άγριο ξυλοδαρμό ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη


 Βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγράψει τον βίαιο ξυλοδαρμό που δέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης (11/11) στη Θεσσαλονίκη ένας ντελιβεράς εν ώρα εργασίας. Ο άνδρας ξυλοκοπήθηκε ενώ πήγαινε παραγγελία σε πελάτη γιατί έκανε παρατήρηση σε δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

«Ήμουν στο φανάρι, και κάποιοι πήγαν να περάσουν με κόκκινο. Πήγαν να μην με χτυπήσουν αλλά δεν είχαν προσέξει ότι από τη διάβαση περνούσε ένα κοριτσάκι, κόντεψαν να τη χτυπήσουν» λέει ο ντελιβεράς στον Alpha για το πώς ξεκίνησε η επίθεση.

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι δύο άνδρες κατεβαίνουν από τη μηχανή, χτυπάνε τον ντελιβερά, τον ρίχνουν κάτω από το μηχανάκι και τον πετούν στον δρόμο αναίσθητο.

«Λιποθύμησα γιατί χτύπησα στο κεφάλι»

«Λιποθύμησα, μετά δεν θυμάμαι γιατί χτύπησα και στο κεφάλι» αναφέρει ο ίδιος. Πριν από τη συμπλοκή προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι επίσης αναφέρουν ότι του αφαίρεσαν το κράνος και άρχισαν να τον χτυπάνε βίαια.

Ο ντελιβεράς μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά τον σοκαριστικό θάνατο ενός ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο την ώρα του μεροκάματου.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις