Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Ανήλικο κορίτσι σώθηκε από τον απαγωγέα χάρη σε σινιάλο που έμαθε στο TikTok - Βίντεο


 Τα social media συχνά βγάζουν τον χειρότερο εαυτό στους ανθρώπους, αλλά μερικές φορές σώζουν ζωές. Όπως στην περίπτωση μιας 16χρονης που χάρη σε μια χειρονομία που έχει γίνει viral στο TikTok κατάφερε να ζητήσει βοήθεια και να σωθεί από τα χέρια του απαγωγέα της.

Η νεαρή κοπέλα –είχε εξαφανιστεί από τη Βόρεια Καρολίνα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής– ζήτησε βοήθεια από αγνώστους με τη βοήθεια μιας χειρονομίας που έδειχνε ότι βρίσκεται σε κίνδυνο και χρειάζεται βοήθεια.

Το θύμα απαγωγής ήταν μέσα σε ένα αμάξι και κατάφερε να κάνει σινιάλο σε ένα άτομο που ήταν σε ένα άλλο αυτοκίνητο.

Ευτυχώς, ο επιβάτης στο άλλο όχημα επίσης γνώριζε τη χειρονομία και κάλεσε την Άμεση Δράση για να αναφέρει το περιστατικό.

Ο απαγωγέας, ο 61χρονος Χέρμπερτ Μπρικ, συνελήφθη από την αστυνομία. Στην κατοχή του βρέθηκε μια φωτογραφία της ανήλικης κοπέλας να συμμετέχει σε σεξουαλικές πράξεις, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Fox 8 του Κλίβελαντ.

Οι γονείς του κοριτσιού είχαν αναφέρει την εξαφάνισή του από τις 2 Νοέμβρη στο Άσβιλ της Βόρειας Καρολίνας.
Ο απαγωγέας είχε φτάσει μαζί με το 16χρονο κορίτσι μέχρι το Οχάιο, αλλά έφυγε αμέσως μόλις οι συγγενείς του 61χρονου ανησύχησαν για το νεαρό της ηλικίας της και ανακάλυψαν ότι οι γονείς της είχαν αναφέρει την εξαφάνισή της, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το σινιάλο αποτελεί συνδυασμό τριών χειρονομιών.
Πρώτα δείχνεις την παλάμη με τα δάχτυλα τεντωμένα, στη συνέχεια ο αντίχειρας λυγίζει προς το κέντρο του χεριού και στο τέλος και τα υπόλοιπα δάχτυλα κλείνουν επάνω στον αντίχειρα.
Αυτή η χειρονομία δείχνει ότι το άτομο έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας και ότι έχει ανάγκη από βοήθεια, αναφέρει ο βρετανικός Guardian.
Οι πρώτες αναρτήσεις αυτού του σινιάλου στα social media άρχισαν τον Ιούλη του 2020, αλλά ήταν στο TikTok όπου ένα βίντεο έγινε viral.
Το κλιπάκι συγκέντρωσε πάνω από 3,5 εκατ. views.
Δείτε τα βίντεο:


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις