Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Γιαγιά-αστραπή πιάνει μωρό στον αέρα: Γλίστρησε από τα χέρια της μπέιμπι σίτερ - Βίντεο

 


Το τεσσάρων μηνών μωράκι στριφογύριζε στην αγκαλιά της μπέιμπι σίτερ, όταν ξαφνικά ξέφυγε από τα χέρια της γυναίκας κι άρχισε να πέφτει με το κεφάλι.

Μια σούπερ γιαγιά στην πόλη Τσανγκτσούν στην επαρχία Τζιλίν της Κίνας απέδειξε τα εντυπωσιακά αντανακλαστικά της σε ένα παραλίγο ατύχημα, που θα μπορούσε να κοστίσει τη ζωή του εγγονού της.

Το τεσσάρων μηνών βρέφος στριφογύριζε στην αγκαλιά της μπέιμπι σίτερ, όταν ξαφνικά ξέφυγε από τα χέρια της γυναίκας και άρχισε να πέφτει με το κεφάλι.

Ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας στο διαμέρισμα κατέγραψε το περιστατικό. Η γιαγιά με μια αστραπιαία αντίδραση όρμησε προς το μωρό και κατάφερε να το πιάσει στον αέρα, πριν πέσει στο πάτωμα.

Η ταχύτητα και τα αντανακλαστικά της γλίτωσαν το εγγονάκι της από σοβαρό τραυματισμό.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μπαμπάς του μικρού αγοριού στα τοπικά ΜΜΕ, το μωρό δεν τραυματίστηκε, αλλά τρόμαξε πάρα πολύ και έκανε αρκετή ώρα για να ηρεμήσει, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα Daily Mail.


Το βίντεο με τη γιαγιά-αστραπή ανέβηκε στα social media και έγινε αμέσως viral, με τους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα να εκφράζουν την ανακούφισή τους που το μωράκι είναι καλά και να υμνούν την ταχύτητα της γυναίκας, χάρη στην οποία αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για το βρέφος.
«Η γιαγιά εκπαιδευόταν ολόκληρη τη ζωή της στις πολεμικές τέχνες γι’ αυτή τη στιγμή» έγραψε με χιούμορ κάποιος σχολιαστής.

«Βλέποντας πώς η μπέιμπι σίτερ κρατούσε το μωρό πριν την πτώση, φαίνεται ακατάλληλη για τη δουλειά. Πρέπει να είσαι υπερευαίσθητη στην οποιαδήποτε κίνηση του μωρού που έχεις στα χέρια σου, εάν θέλεις να το κρατάς μ’ αυτόν τον τρόπο. Γιατί τα πάντα μπορεί να συμβούν ανά πάσα στιγμή» σχολίασε κάποιος άλλος.
«Δεν χρειάζεται να φοράς μπέρτα για να έχεις σούπερ δυνάμεις. Μόνο ένστικτο χρειάζεσαι» ανέφερε ένας άλλος για τη σωτήρια αντίδραση της σούπερ γιαγιάς.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις