Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Τελικά δεν ήταν... μύξα: Γιατροί βγάζουν βδέλλα από το ρουθούνι αγοριού - Βίντεο


 Αυτή είναι η ανατριχιαστική στιγμή που γιατροί στην Κίνα βγάζουν βδέλλα από τη μύτη ενός μικρού αγοριού.

Αυτή είναι η ανατριχιαστική στιγμή που γιατροί στην Κίνα βγάζουν βδέλλα από τη μύτη ενός μικρού αγοριού.

Το μικρό αγοράκι – το όνομά του δεν δόθηκε στη δημοσιότητα – χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο ώστε οι γιατροί να του αφαιρέσουν μια βδέλλα από τη μύτη, στο Λουοπίνγκ της Κίνας, στις 2 Νοέμβρη.

Σύμφωνα με τις αναφορές στα τοπικά ΜΜΕ, η οικογένεια του παιδιού άρχισε να ανησυχεί όταν είδε ότι το αγοράκι υπέφερε από βουλωμένη μύτη για πάνω από 2 εβδομάδες.

Στην αρχή πίστεψαν ότι ήταν ένα απλό κρύωμα, αλλά σιγά – σιγά τα συμπτώματα άρχισαν να χειροτερεύουν και το παιδί κάποτε άρχισε να υποφέρει από ρινορραγίες.
Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Luoping County Hospital όπου τελικά εισήχθη στο ωτορινολαρυγγολογικό τμήμα.

Εκεί οι γιατροί πραγματοποίησαν εξετάσεις στο παιδί για να διαπιστώσουν ότι αυτό που μπλόκαρε τη μύτη δεν ήταν μύξα όπως νόμιζαν οι γονείς του μικρού.
Η ενδοσκόπηση αποκάλυψε ότι το αγόρι είχε μια βδέλλα μήκους 5 εκατοστών που είχε αγκιστρωθεί στη ρινική κοιλότητα του παιδιού.
Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, οι γιατροί χρησιμοποίησαν λαβίδα για να καταφέρουν να ξεκολλήσουν το επικίνδυνο παράσιτο από το ρουθούνι του αγοριού.
Στο τέλος του κλιπ, η βδέλλα φαίνεται να κινείται, με το αγοράκι να κοιτά με έκπληξη και τρόμο το πλάσμα που για πάνω από δυο βδομάδες το εμπόδιζε να αναπνεύσει κανονικά και του έπινε το αίμα.
Το βίντεο ανέβηκε στα social media και έγινε αμέσως viral, με τους χρήστες στα social media να εκφράζουν τον αποτροπιασμό και την αηδία τους για το σιχαμερό παράσιτο στη μύτη του παιδιού, αλλά και την ανακούφισή τους που το αγοράκι ξεφορτώθηκε τη βδέλλα και δεν είχε άλλα σοβαρότερα προβλήματα με την υγεία του.
Δείτε το βίντεο – προσοχή σκληρές εικόνες:



ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις