Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Καταρρέει το εμβολιαστικό αφήγημα εντός της ίδιας της κυβέρνησης: Θετικός στον COVID αν και εμβολιασμένος ο Κ.Καραμανλής


 Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής σε rapid test στη Βουλή αν και είναι εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις κάτι που απλά δείχνει την κατάρρευση του κυβερνητικού αφηγήματος για τον κοινωνικό αποκλεισμό (σε σημείο πογκρόμ) όσων δεν έχουν εμβολιαστεί.

Η κυβέρνηση και οι υπουργοί της έχουν εδώ και πολλούς μήνες έναν «πόλεμο» κατά όσων δεν θέλουν ή φοβούνται να εμβολιαστούν, με συνεχείς περιορισμούς θέλοντας έτσι να δείξουν ότι αυτοί είναι οι «υπεύθυνοι» για την διασπορά ενώ οι εμβολιασμένοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα.


Πάνω από 6.500 κρούσματα Covid-19 και 16.000 νεκρούς, αριθμός ρεκόρ από την έναρξη της πανδημίας, με επίσης ρεκόρ πάνω από 70% στους εμβολιασμένους, διαψεύδουν το κυβερνητικό αφήγημα της «ελευθερίας», επιβεβαιώνουν ότι οδεύουμε στο χάος και τα ανακυκλούμενα lockdown, με μόνο βέβαιο αποτέλεσμα τους περιορισμούς των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων.

Η κυβέρνηση αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες της γιατί είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που με τέτοιο ποσοστό εμβολιασμένων σημειώνει ρεκόρ κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας ενώ επίσης αρνείται πεισματικά να δεχθεί ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν στους ανεμβολίαστους που ουσιαστικά βιώνουν μια γενοκτονία από την έλλειψη μέτρων των εμβολιασμένων.


Ο κ. Καραμανλής συμμετείχε στη συνεδρίαση της Επιτροπής για το νομοσχέδιο που αφορά στο νέο τρόπο χορήγησης αδειών οδήγησης  όταν πληροφορήθηκε το αποτέλεσμα του rapid test. 

H συνεδρίαση της Επιτροπής διακόπηκε και ο υπουργός Μεταφορών υποβλήθηκε στη συνέχεια σε μοριακό τεστ το αποτέλεσμα του οποίου αναμένεται. 

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις