Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

150 ευρώ: Τόσο κοστολογούν τις ζωές των Ελληνόπουλων 12 έως 17 ετών στον ΣΚΑΪ - Η πρόταση για «κίνητρα» (βίντεο)


 Ξεκίνησαν να ρίχνουν προτάσεις στο τραπέζι οι δημοσιογράφοι των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ για το πως θα αυξηθούν οι εμβολιασμοί. 

Μάλιστα στον ΣΚΑΪ βρήκαν τον τρόπο για το πως θα πάνε στα εμβολιαστικά κέντρα τα παιδιά 12 έως 17 ετών και φυσικά δεν είναι άλλος από την δωροδοκία. 

Ο Άρης Πορτοσάλτε, χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, υποστήριξε ότι ένας τηλεθεατής έστειλε μήνυμα και ζητούσε το μπόνους των 150 ευρώ που δόθηκε στους εφήβους να το πάρουν και τα παιδιά. Ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι ο τηλεθεατής είναι πατέρας ενός παιδιού 12 ετών και ήθελε και αυτός το χρηματικό μπόνους για το παιδί του. 

Είναι απίστευτο ότι κοστολογείται η ζωή ενός παιδιού στα 150 ευρώ! Είναι χαρακτηριστικό της φτώχειας που υπάρχει στη χώρα μας λόγω της πολιτικής που έχουν ακολουθήσει όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών και παράλληλα δείχνει πόσο εκτός πραγματικότητας είναι η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη που «βλέπει» ανάπτυξη και καλές δουλειές. 

Να θυμίσουμε ότι τις 10 Δεκεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των παιδιών 5-11 ετών και το πρώτο ραντεβού θα μπορεί να γίνει στις 15 Δεκεμβρίου, ενώ στις 13 Δεκεμβρίου αναμένουμε τα πρώτα εμβόλια αυτής της ηλικιακής ομάδας, σύμφωνα με όσα είπε ο Μάριος Θεμιστοκλέους. 

Οπότε δεν θα μας κάνει εντύπωση εάν σε λίγες ημέρες ακουστεί μια παρόμοια πρόταση και για τα παιδιά 5 έως 11 ετών, άλλωστε όπως είπε ο Δ.Οικονόμου «λεφτά υπάρχουν».


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις