Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Άγρια επεισόδια έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης: Σε προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία


 Απίστευτες σκηνές με ξύλο και καρεκλοπόλεμο εξελίχθηκαν πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης. Σε τουλάχιστον 20 προσαγωγές φέρονται να έχουν προχωρήσει οι αρχές.

Πανικός επικράτησε για μερικά λεπτά έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε δύο ομάδες Ρομά που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο.

Μετά από κυνηγητό στους δρόμους πλησίον των δικαστηρίων, οι ομάδες συγκρούστηκαν μεταξύ τους εκσφενδονίζοντας τραπέζια, δοκάρια καρέκλες και ξύλα.

Από τα επεισόδια φαίνεται πως τραυματίστηκε τουλάχιστον ένας άνθρωπος, η κατάσταση του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή προς το παρόν.

Τα επεισόδια οδήγησαν στο κλείσιμο του δρόμου μπροστά από τα δικαστήρια, με την αστυνομία να καταφθάνει άμεσα σε τουλάχιστον 20 προσαγωγές ατόμων, σύμφωνα με το grtimes. Στο σημείο επήλθε τάξη και ηρεμία μετά την παρέμβαση των αστυνομικών αρχών.


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του thes.gr, τα αίτια της συμπλοκής δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο δε φαίνεται να συνδέεται με την απολογία του 56χρονου δράστη που πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην σύζυγό του σε ζαχαροπλαστείο της πόλης.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις