Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Δ.Γάκης: Εκβιάζουν πολίτες για να «ξεστοκάρουν» τα εμβόλια - Μετά θα φέρουν το «νέο» εμβόλιο


 «Βόμβες» εξαπέλυσε ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, μιλώντας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. 

Όπως είπε ο λόγος που πιέζουν τώρα για υποχρεωτικό/μαζικό εμβολιασμό είναι για να «ξεστοκάρουν» τα εμβόλια, καθώς υπάρχουν παραγγελίες. Να θυμίσουμε ότι η ΕΕ πήρε προσφάτως 1,8 δισ. δόσεις εμβολίων, ενώ προηγουμένως είχε πάρει άλλες 2,2 δισ. δόσεις. Δηλαδή η ΕΕ έχει προμηθευτεί συνολικά περίπου 4 δισ. δόσεις εμβολίων. Εμβόλια που πρέπει να γίνουν έως το 2023.

Ο Δ.Γάκης είπε χαρακτηριστικά μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή: «Είναι ένας εκβιασμός, η λογική θα ήταν να περιμένουμε να δούμε τι γίνεται με αυτό το στέλεχος Όμικρον. Εκβιασμός για να τρομάξουν οι πολίτες και να εμβολιαστούν, ώστε να τελειώσουν οι παραγγελίες και όταν αποδειχθεί ότι η μετάλλαξη αυτή δεν πιάνεται από το εμβόλιο - το δήλωσε ο στέλεχος της Moderna μέσα σε τέσσερις μήνες θα έχει παρασκευάσει και θα διανείμει το επικαιροποιημένο εμβόλιο για αυτή τη μετάλλαξη». 

Δηλαδή μόλις τελειώσουν τα συγκεκριμένα εμβόλια θα πουν ότι... τώρα δεν πιάνουν το νέο στέλεχος του ιού και θα φέρουν νέο εμβόλιο και πάμε πάλι από την αρχή! 

Παράλληλα ο Δ.Γάκης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τονίζοντας ότι «το κόστος που θα σηκώσουν θα είναι τεράστιο. Αυτή τη στιγμή είναι μεθυσμένοι από την "επιτυχία", έχει μεθύσει ο ναρκισσισμός τους και έχουν μπερδέψει την σοβαρότητα με την σοβαροφάνεια. Πιστεύουν ότι όταν λένε διάφορες αστειότητες με σοβαροφάνεια ο πολίτης δεν καταλαβαίνει τι του λένε. Θυμίζω ότι αυτή η κυβέρνηση ότι κρίση διαχειρίστηκε τα έκανε μαντάρα, απέτυχε παταγωδώς και συνεχίζουν το ίδιο μοτίβο και έτσι νομίζουν ότι θα επιβάλλουν στον Έλληνα πολίτη αυτό που θέλουν». 

Παράλληλα αποκάλυψε ότι «υπάρχει πολύ μεγάλη μελέτη στις ΗΠΑ που αποδεικνύει ότι το όφελος από τον εμβολιασμό υπολείπονταν του κινδύνου για μυοκαρδίτιδες στα αγόρια».

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις