Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Ο Τσίπρας διέγραψε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τον Κουρουμπλή μετά τα περί «δολοφόνων» στη Βουλή


 Στη διαγραφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Την οργισμένη αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσαν τα σχόλια του Παναγιώτη Κουρουμπλή για «ανθρώπους που δολοφονήθηκαν» από το βήμα της Βουλής. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε διαγραφή του βουλευτή, σύμφωνα με το Mega.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας στη Βουλή, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής πήρε το λόγο και αποκάλεσε «δολοφόνους» τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την έρευνα Τσιόδρα-Λύτρα, μεταδίδει το Open.

«Δολοφονήσατε ανθρώπους, πέθαναν άνθρωποι λόγω των πολιτικών σας και είστε υπόλογοι γι΄αυτό», δήλωσε ο βουλευτής.


Η κατάσταση στην ολομέλεια της Βουλής βγήκε για πολλή ώρα εκτός ελέγχου, καθώς οι δηλώσεις του πυροδότησαν μεγάλη ένταση και σφοδρές αντιδράσεις από τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας.

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του ζητούσαν επίμονα να ανακαλέσει ο κ. Κουρουμπλής, ενώ μέχρι και ο προεδρεύων του ζήτησε τρεις φορές να το κάνει, ωστόσο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν ανακάλεσε τα σχόλιά του.
Στο μεταξύ, λίγο αργότερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, διαχώρισε τη θέση του από τη φρασεολογία του κ. Κουρουμπλή και έκανε λόγο για άστοχη φράση. Όπως μάλιστα σχολίασε, «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει τυμβωρυχία με τους νεκρούς».
Οργισμένη ήταν και η αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος άμεσα τηλεφώνησε στη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Όλγα Γεροβασίλη, από τις Βρυξέλλες, προκειμένου να θέσει μέσα από την ίδια τελεσίγραφο στον Παναγιώτη Κουρουμπλή, ώστε να ανακαλέσει τα λεγόμενα του αν δεν θέλει να διαγραφεί.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις