Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Δημοσιοποίηση των απόρρητων εγγράφων του εμβολίου της Pfizer από τον FDA Vol2: Αίτημα αποσιώπησης μέχρι το...2096!


Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η υπόθεση της δημοσιοποίησης εγγράφων της Pfizer αναφορικά με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού και τα όσα παράλογα αποκαλύπτονται.

Το σημαντικότερο είναι ότι ο FDA ζήτησε να επιβληθεί εμπάργκο στην αποκάλυψη των φακέλων της Pfizer αρχικά μέχρι το 2076 και, εν συνεχεία μέχρι το… 2096

Ο οργανισμός «Public Health and Medical Professionals for Transparency – PHMPT [Επαγγελματίες της Δημόσιας Υγείας και της Ιατρικής για τη Διαφάνεια] κατέθεσε σχετικό αίτημα με βάση το Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφόρησης (FOIA), και η FDA αναγκάστηκε με δικαστική απόφαση να παραδώσει τα όλα τα δεδομένα των κλινικών δοκιμών του ‘εμβολίου’ της Pfizer για την Covid, στα οποία στηρίχθηκε για να της χορηγήσει αρχικά «άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης» (EUA) στις 12 Δεκεμβρίου 2020 και, εν συνεχεία «κανονικής» άδειας στις 23 Αυγούστου 2021.

Ο Aaron Siri, δικηγόρος των ΗΠΑ  ενεργώντας για λογαριασμό του PHMPT κατέθεσε το σχετικό αίτημα στην FDA με βάση το νόμο FOIA, πράγμα που προκάλεσε ένα ρήγμα στο καθεστώς της απόλυτης αδιαφάνειας που καλύπτει τις ενέργειες όλων των κυβερνητικών ρυθμιστικών υπηρεσιών επί δεκαετίες, τουλάχιστον για ένα μέρος των παράνομων και εν κρυπτώ δραστηριοτήτων τους.

Οι πρώτες λίγες εκατοντάδες σελίδες που αναγκάστηκε να παραδώσει η FDA από ένα σύνολο 451.000 εγγράφων είναι ήδη αρκετές ώστε να δώσουν μία αμυδρή εικόνα του «εμβολίου», από το οποίο –με βάση τα έγγραφα της ίδιας της εταιρείας– θα πρέπει να προκύψει μια «επιδημία παρενεργειών» και ιδιαίτερα αυτοάνοσων ασθενειών σε όλο τον κόσμο.

Παρά το γεγονός ότι η FDA παρέδωσε μόλις 12.000 από τις συνολικά 451.000 σελίδες, ήδη αυτά τα έγγραφα είναι αποκαλυπτικά. Μπορείτε να διαβάσετε ή να κατεβάσετε αυτά τα έγγραφα της Pfizer στην ιστοσελίδα: https://phmpt.org/


Τα περίεργα αιτήματα 

Η κυβερνητική υπηρεσία FDA ζήτησε να επιβληθεί εμπάργκο στην αποκάλυψη των φακέλων της Pfizer αρχικά μέχρι το 2076 και, εν συνεχεία μέχρι το… 2096. 

Αντιδρώντας στην δικαστική απόφαση, η FDA ζήτησε αρχικά να της χορηγηθεί το δικαίωμα της σταδιακής παράδοσης των εγγράφων μέχρι το έτος… 2075 (ισχυριζόμενη ότι αδυνατούσε να επεξεργαστεί τον φάκελο του εμβολίου της Pfizer που περιείχε όπως αποκάλυψε 320.000 σελίδες). Και, εν συνεχεία, ζήτησε να επεκταθεί αυτός ο χρόνος μέχρι το έτος… 2096  διότι ο εν λόγω φάκελος περιείχε συνολικά 451.000 σελίδες και όχι 320.000 σελίδες όπως είχε δηλώσει ψευδώς αρχικά.

Η FDA, επικαλούμενη πλήθος ανόητων δικαιολογιών (μεταξύ των οποίων και «η έλλειψη προσωπικού που θα χρειαστεί να απασχοληθεί μ’ αυτό το θέμα»), πρόβαλε την εξωφρενική απαίτηση να δημοσιοποιεί μόνο 500 σελίδες το μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι για την ολοκλήρωση της δημοσιοποίησης του φακέλου της Pfizer θα χρειαστούν… 900 μήνες ή 75 χρόνια από σήμερα, δηλαδή μέχρι το… 2096. 

Ας σημειωθεί ότι η FDA χρειάστηκε μόνο 108 ημέρες για να μελετήσει (υποτίθεται) τις 451.000 σελίδες της τεκμηρίωσης της Pfizer προτού χορηγήσει στο εμβόλιό της BNT162B2 «κανονική» άδεια χρήσης στις 23 Αυγούστου 2021 [σε συνέχεια της «άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης» -EUA- που της είχε ήδη χορηγήσει στις 11 Δεκεμβρίου 2020)

Έτσι μετά τις ανεκδοτολογικές προφάσεις της μεγάλης φαρμακευτικής όταν παρέδωσε τις πρώτες μερικές εκατοντάδες σελίδες των εγγράφων της Pfizer μέσω του FDA και αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του  οργανισμού «Public Health and Medical Professionals for Transparency» (PHMPT) [ https://phmpt.org/ ] περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην έκθεση της εταιρείας.

Στην Έκθεση της Pfizer προς την FDA, ένα έγγραφο 38 σελίδων, που συντάχθηκε από την ίδια την Pfizer, από τις 1/12/2020 έως τις 28/2/2021, με τίτλο «Σωρευτική Ανάλυση των Αναφορών των Ανεπιθύμητων Συμβάντων μετά την Εξουσιοδότηση του PF-07302048 (BNT162B2) που ελήφθησαν έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021», [Cumulative Analysis of Post-Authorization Adverse Event Reports of PF-07302048 (BNT162B2) received through 28 February 2021], αποκαλύπτεται ένα μικρό μέρος της αλήθειας για τις παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer, που χορηγήθηκε σε δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με κύρια ευθύνη της FDA.

Όπως γράφει η Pfizer, η εν λόγω Έκθεσή της αποτελεί μια τροποποιημένη ανάλυση που παρέχεται στην FDA ως απάντηση στο έγγραφο της FDA προς την Pfizer που αναφέρονταν στην υποβολή «ενός ελλιπούς πακέτου δεδομένων ασφαλείας» του εμβολίου της. (FDA προς την PFIZER, 9 Μαρτίου):

«Ενδιαφερόμαστε περισσότερο για μια σωρευτική ανάλυση δεδομένων ασφάλειας [του ‘εμβολίου’] μετά την έγκριση, για να υποστηρίξουμε τη μελλοντική σας υποβολή BLA. Θα υποβάλετε μια ολοκληρωμένη ανάλυση των σωρευτικών δεδομένων ασφαλείας του [‘εμβολίου’] σας μετά την έγκριση, συμπεριλαμβανομένης της εμπειρίας μετά την έγκριση στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό, στην επικείμενη υποβολή BLA [Biologics License Application]. Θα συμπεριλάβετε μια αθροιστική ανάλυση των Σημαντικών Προσδιορισμένων Κινδύνων, των Σημαντικών Πιθανών Κινδύνων και των Σημαντικών Ελλειπουσών Πληροφοριών που προσδιορίζονται στο Σχέδιο Φαρμακοεπαγρύπνησης, καθώς και των ανεπιθύμητων συμβάντων ειδικού ενδιαφέροντος και των σφαλμάτων χορήγησης εμβολίου (είτε σχετίζονται είτε όχι με ανεπιθύμητη ενέργεια). Θα συμπεριλάβετε επίσης δεδομένα διανομής και ανάλυση των πιο κοινών ανεπιθύμητων ενεργειών. Επιπλέον, θα συνυποβάλετε το ενημερωμένο Σχέδιο Φαρμακοεπαγρύπνησης μαζί με την υποβολή της BLA».

Στη σύντομη τρίμηνη περίοδο των κλινικών δοκιμών κατά την οποία αναφέρονται τα δεδομένα από την Pfizer, καταγράφηκαν 42.086 «περιπτώσεις» με 158.893 παρενέργειες. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, μπορεί κανείς να υποθέσεις ότι κάθε άνθρωπος («περίπτωση») θα είχε εμφανίσει κατά μέσο όρο περίπου 4 παρενέργειες («συμβάντα»).

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις