Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

«Καθάρισαν» τον «Dirty Harry» στο Γαλάτσι: Αυτός είναι ο «ανιψιός» του «Κεφάλα» που εκτέλεσε η μαφία (PHOTO)

 


Μια ακόμη μαφιόζικη εκτέλεση έλαβε χώρα στην Ελλάδα. Το απόγευμα της Δευτέρας ο πρώην πυγμάχος της ΑΕΚ, Χάρης Κοντογιώργης, έπεφτε νεκρός από σφαίρες έξω από το γυμναστήριο «Περσεύς» στο Γαλάτσι. 

Την ώρα που το θύμα έμπαινε στο γυμναστήριο, άγνωστοι τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν τουλάχιστον 4 φορές.

Ο Κοντογιώργης, με προσωνύμιο «Dirty Harry», ήταν έμπειρος αθλητής με πολλούς αγώνες πυγμαχίας και πρωταθλητής Ελλάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δολοφονία σχετίζεται με το επίσης μαφιόζικο χτύπημα στον 58χρονο πυγμάχο «Κεφάλα», τον Μάιο του 2021, έξω από σουβλατζίδικο στη Μετομόρφωση. Μάλιστα, ο Χάρης Κοντογιώργης ήταν ανιψιός του επίσης δολοφονηθέντος «Κεφάλα» και το όνομά του εμπεριεχόταν στη δικογραφία μπράβων του 2011.

Να διευκρινιστεί ότι δεν είχαν συγγενικές σχέσεις, αλλά φώναζαν «ανιψιό» τον Κοντογιώργη επειδή τον είχε από μικρό στην ομάδα του ο «Κεφάλας».

Ο «Κεφάλας» όπως ήταν το προσωνύμιο του, ήταν γνωστός στις αρχές και είχε απασχολήσει στο παρελθόν το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Το όνομα του είχε συμπεριληφθεί σε δικογραφία που υποβλήθηκε το 2011, ως ηγέτης ομάδας που πουλούσε προστασία σε ιδιοκτήτες καταστημάτων στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, της Νέας Ιωνίας, της Χαλκηδόνας, του Ηρακλείου, της Μεταμόρφωσης και της Κηφισιάς. Το 2007 είχε κατηγορηθεί μαζί με τρία ακόμα άτομα για αρπαγή και ξυλοδαρμό άνδρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χ.Κοντογιώργης είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας μετά τη δολοφονία του «Κεφάλα».

Η δολοφονία «Κεφάλα» φαίνεται πως σχετίζεται τόσο με τον Δημήτρη Καπέ-Καπετανάκη, μέλος μίας από τις εκδοχές του λεγόμενου «Συνδικάτου του εγκλήματος», που δολοφονήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2020 στα Βριλήσσια, όπως επίσης και με τον «Capo dei Capi» (Αφεντικό των αφεντικών), Θέμη Καλαποθαράκο, που έπεσε νεκρός στις 25 Ιουλίου του 2000, δεχόμενος 60 σφαίρες από τους εκτελεστές του ενώ οδηγούσε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στον Μαραθώνα.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις