Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Δολοφονία ταξιτζή στη Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η κατάθεση της πεθεράς του για τον ρόλο της κόρης της

 


Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της 46χρονης γυναίκας που κατηγορείται ότι, μαζί με την 19χρονη κόρη της, δολοφόνησαν τον 49χρονο ταξιτζή στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης τον Ιούνιο του 2020.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ThessToday.gr, η εν λόγω μάρτυς περιέγραψε στο Δικαστήριο τον 49χρονο ταξιτζή – και σύζυγο της κόρης της – ως έναν άνθρωπο που λάτρευε την 19χρονη κόρη του, ενώ απέκλεισε την πιθανότητα να ευθύνεται εκείνη για την άγρια δολοφονία. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι για την αρχική κατάθεση της νεαρής κατηγορούμενης υπεύθυνη είναι η κόρη της και ότι δεν υπήρχε καμία κακοποιητική συμπεριφορά από την πλευρά του γαμπρού της.

«Επιμένω ξανά και ξανά πως δεν το έκανε η 19χρονη. Με τίποτα. Το παιδί αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα του. Όταν την επισκέφτηκα στην φυλακή, μου είπε πως όλα τα σχεδίασε η μαμά της και της είπε ακριβώς τι να αναφέρει, λέγοντάς της πως επειδή είναι νέα θα βγει νωρίς, ενώ εκείνη θα σαπίσει στη φυλακή. Η κόρη μου νόμιζε πως το παιδί θα μείνει μέσα δύο εβδομάδες», κατέθεσε η μητέρα της 46χρονης κατηγορούμενης.

Εν συνεχεία, ισχυρίστηκε ότι η κόρη της έλεγε συνέχεια άσχημα λόγια στην εγγονή της για τον πατέρα της. «Η κόρη μου δεν μου επέτρεπε να πάω στο σπίτι τους χωρίς να τους το πω. Όσες φορές πήγα μόνη μου, ήθελε να φύγει από το σπίτι, δεν καθόταν. Για ένα διάστημα μου έλεγε να πηγαίνω την Τρίτη και την Πέμπτη. Περισσότερα έλεγα με τον γαμπρό μου παρά με το παιδί μου. Δεν μου άρεσε ποτέ η σχέση που είχαμε».

Ακόμη, σύμφωνα με την κατάθεσή της, είπε ότι η εγγονή της δεν πρόκειται να δολοφόνησε τον πατέρα της κι ότι όλα είναι λόγια της μητέρας της. «Η μάνα της μας έλεγε πως το παιδί είναι δικό της. Ήθελε να την έχει υποχείριο της. Είναι αδύνατον να έχει κάνει κάτι τέτοιο το παιδί, καθώς δεν μιλούσε ποτέ άσχημα για αυτόν».

Διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις και είχε κάνει παιδί με άλλον άνδρα

Αργότερα, τον λόγο πήρε η αδερφή του 49χρονου οδηγού ταξί, η οποία ξεσπώντας σε κλάματα ανέφερε ότι «τρελάθηκα όταν άκουσα τα περί βιασμού της κόρης του. Είχαν κακές σχέσεις με τον πατέρα της».

Σχετικά με την 46χρονη κατηγορούμενη είπε ότι ο αδερφός της δεν θα σήκωνε ποτέ χέρι πάνω της. «Μπορεί να έφαγε ξύλο από άλλον, όχι όμως από τον αδερφό μου», επισήμανε.

Ακόμη, προσπαθώντας να τονίσει την αγάπη του θύματος προς τη σύζυγό του, είπε ότι την παρακαλούσε επανειλημμένως να γυρίσει, ακόμη κι αν διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις, και είχε κάνει παιδί με άλλον άνδρα.

«Δεν είδα τον πανικό που θα ένιωθα εγώ αν σκότωναν τον δικό μου πατέρα ή σύζυγό»

Σύμφωνα με άλλον μάρτυρα, ο οποίος είναι αστυνομικός που πήγε στο σημείο της δολοφονίας, ο οδηγός ταξί βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος, φορώντας μόνο ένα σορτς. «Είχε πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο και τον τράχηλο. Δεν είδα τον πανικό που θα ένιωθα εγώ αν σκότωναν τον δικό μου πατέρα ή σύζυγό».

Ο μάρτυρας κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η 46χρονη είπε ότι πήγε δίπλα στο θύμα και του κρατούσε τα χέρια σε περίπτωση που αντιδράσει. «Πρόσθεσε ακόμα ότι το θύμα δεν συναινούσε στο διαζύγιο. Η 19χρονη δεν τον αποκάλεσε ποτέ πατέρα. Τον έλεγε ο πατέρας του αδερφού μου και ανθρωπόμορφο τέρας».

Η δίκη συνεχίζεται με την εξέταση μαρτύρων.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις