Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Δολοφονήθηκε η μάνατζερ των Καρντάσιαν – Συνελήφθη ο σύντροφός της


 Η μάνατζερ των Καρντάσιαν, Angela Kukawski, δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της.

Η 55χρονη σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στις 23 Δεκεμβρίου.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι στις 22 του μηνός δηλώθηκε η εξαφάνισή της. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο δράστης είναι ο 49χρονος σύντροφός της, Jason Barker. Όπως αναφέρει το Eonline, η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε στο σπίτι του ζευγαριού στην περιοχή Sherman Oaks και μετά η σορός της μεταφέρθηκε με το αυτοκίνητο στην Simi Valley, όπου και τελικά εντοπίστηκε.


Τα αρχεία δείχνουν ότι ο 49χρονος συνελήφθη στις 23 Δεκεμβρίου για την υπόθεση. Στις 28 Δεκεμβρίου έγινε η απαγγελία των κατηγοριών για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κατηγορίες και για βασανισμό από την Εισαγγελία του Λος Άντζελες και του επιβλήθηκε εγγύηση 3 εκατ. δολαρίων.

Η Kukowski ήταν μητέρα 5 παιδιών και σύμφωνα με τους φίλους της ήταν αγαπητή στον χώρο του θεάματος. Εκτός από την οικογένεια Καρντάσιαν, η μάνατζερ είχε συνεργαστεί με πολλούς διάσημους τραγουδιστές και ηθοποιούς.

Η Nicki Minaj δημοσίευσε ένα story στο instagram αποχαιρετώντας την 55χρονη.

“Η Angela ήταν πραγματικά η καλύτερη” αναφέρει.

Η ανακοίνωση των Καρντάσιαν

Κιμ Καρντάσιαν

«Η Άντζι ήταν αληθινά η καλύτερη. Ενδιαφερόταν για τον καθένα από εμάς και έκανε πραγματικότητα ζητήματα που φαίνονταν αδύνατα. θα μας λείψει αφάνταστα. Στέλνουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στους οικείους της αυτές τις δύσκολες στιγμές», δήλωσε η οικογένεια Καρντάσιαν/Τζένερ στην ανακοίνωσή τους.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις