Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Επίσημα στοιχεία και από την Γαλλία: Οι περισσότεροι θάνατοι Covid-19 τον προηγούμενο μήνα ήταν σε εμβολιασμένους!


 Πλέον επιβεβαιώνεται απ' όλες τις χώρες ότι έχουμε «πανδημία εμβολιασμένων», καθώς και στην Γαλλία οι περισσότεροι θάνατοι με Covid-19 καταγράφηκαν σε εμβολιασμένους. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας της Γαλλίας το 62% των θανάτων με κορωνοϊό ήταν σε εμβολιασμένους, ενώ το 48% των των εισαγωγών ασθενών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας από τις αρχές Νοεμβρίου μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου αφορούσαν ανθρώπους που είχαν εμβολιαστεί.

Πρόκειται γι' ακόμη μια χώρα που δημοσιεύει επίσημα στοιχεία και αναφέρει ότι οι περισσότεροι θάνατοι αφορούσαν εμβολιασμένους, παρόλα αυτά στην Ελλάδα επιμένουν στο αφήγημα ότι πεθαίνουν ελάχιστοι εμβολιασμένοι.

Να θυμίσουμε ότι τα μοναδικά στοιχεία που είχαμε ήταν αυτά της μελέτης Τσιόδρα (προ λίγων μηνών), αλλά και κάποια στοιχεία που είχαν διαρρεύσει σε φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ. Τα στοιχεία τα είχε αναλύσει ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης και είχε αποδείξει ότι από τα τέλη Σεπτέμβρη, όπου και έγινε η ανάλυση του Σωτήρη Τσιόδρα, μέχρι και τις αρχές Νοέμβρη, όπου και υπήρξε διαρροή των στοιχείων του ΕΟΔΥ σε ΜΜΕ, καταγράφηκαν 972 θάνατοι σε πλήρως εμβολιασμένους, 163 θάνατοι σε ατελώς εμβολιασμένους και 442 θάνατοι σε ανεμβολίαστους!

Παράλληλα να θυμίσουμε ότι τα στην Ελλάδα δημοσίευε στοιχεία και η 2η ΥΠΕ (Πειραιώς-Αιγαίου) και παρατηρούσαμε ότι σχεδόν κάθε μέρα καταγράφονταν περισσότεροι θάνατοι σε εμβολιασμένους. Αυτό μάλιστα οδήγησε στην απίστευτη απόφαση να διαγραφούν τα στοιχεία!

Να σημειώσουμε ότι ενδιαφέρον έχει το πως μεταδόθηκε η είδηση για τους θανάτους στην Γαλλία από τα ελληνικά ΜΜΕ, καθώς όλα έγραψαν ότι το «38% των θανάτων ήταν σε ανεμβολίαστους». 

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις