Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Σερρών: “Μας ζητούν να αρνηθούμε την ανανέωση της σύμβασή μας”- Τι απαντά η διοίκηση- video


 Συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναστολή καθώς παραμένουν ανεμβολίαστοι, περίπου 130 εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Σερρών αλλά και στα ΚΥ της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, ενώ κάποιοι από αυτούς υποχώρησαν και προχώρησαν στον εμβολιασμό τους σύμφωνα με την κ. Κική Μιχαηλίδου  η οποία κατήγγειλε  στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και την Ελένη Μωραΐτη ότι υπάλληλος του νοσοκομείου που βρίσκεται σε αναστολή δέχθηκε ενόχληση κατόπιν εντολών από την Διοίκηση του νοσοκομείου, να μην ανανεώσει την σύμβαση της που λήγει στις 8 Δεκεμβρίου.

« Όλοι κολλάνε μεταξύ τους αλλά δεν το λένε» αναφέρει στην συνέχεια η κ. Μιχαηλίδου. Σύμφωνα πάντα με την ίδια,  το τμήμα της αιμοληψίας πριν μερικές ημέρες ήταν κλειστό για τον λόγο αυτό.

Με παρέμβαση της στην ίδια εκπομπή η κ. Μάγδα Χατζηαδάμ, η υπάλληλος που σήμερα λήγει η αναστολή της, επιβεβαίωσε τα όσα κατήγγειλε η κ. Μιχαηλίδου.

Από πλευράς της η Διοίκηση του Γ.Ν. Σερρών δια μέσω του Αναπληρωτή Διοικητή  κ. Παναγιώτη Πεγίδη απάντησε στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και την Ελένη Μωραΐτη 


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις